Mėsos paslaptis. Tai keičia viską. Kepsniai bus tobuli  ()

Net patyrusiems šeimininkams pasitaiko tokios klaidos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiaulienos kepsniai – neatsiejama sekmadienio pietų dalis, tačiau net patyrusiems šeimininkams pasitaiko, kad džiūvėsėlių pluta atšoka nuo mėsos. Pagrindinės priežastys – drėgmė ir netinkama aliejaus temperatūra.

Kad to išvengtumėte, prieš apvoliodami mėsą visada gerai ją nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sausas paviršius leidžia kiaušiniui ir džiūvėsėliams tvirtai prilipti, todėl pluta kepdama išlieka traški ir gražiai auksinė. Jei mėsa drėgna, pluta prisigeria skysčio, tampa sunki ir lengvai atsiskiria. Taip pat neapvoliokite kepsnių iš anksto – kiaušinis ir džiūvėsėliai sugeria sultis, todėl pluta suminkštėja.

Maksimalūs žaidimų įspūdžiai, produktyvumas, idealus komfortas: Ekrano vietos pagaliau pakaks viskam! („Philips EVNIA 49M2C8900L“ monitoriaus APŽVALGA)
6949

Kam turėti du atskirus monitorius, sustačius juos šalia vienas kito, jei galima naudoti vieną, ir dar super gerą? Štai kokie mano įspūdžiai išbandžius neįtikėtiną „Philips EVNIA 49M2C8900L“.

Išsamiau

Kepant labai svarbu gerai įkaitinti aliejų. Paprasčiausias būdas tai patikrinti – įmesti žiupsnelį džiūvėsėlių: jei jie ima šnypšti ir ruduoti, galima kepti. Dėkite tik tiek kepsnių, kad jie laisvai tilptų keptuvėje – jei sudėsite per daug, aliejus atvės, o pluta neprikeps tinkamai. Be to, kepdami nespauskite kepsnių – taip išspausite sultis ir pažeisite plutą.

 

Tinkamai nusausinta ir gerai iškepta mėsa bus minkšta ir sultinga, o džiūvėsėlių pluta – tobulai traški bei auksinės spalvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(0)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()