Šis produktas mažina stresą ir gerina širdies sveikatą: jo dedama į desertus  ()

Tai natūrali priemonė širdies, medžiagų apykaitos ir emocinei sveikatai stiprinti.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Samer Daboul (Public Domain) | https://www.pexels.com/photo/selective-photo-of-brown-powder-on-stainless-spoon-1212845/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jos dedama į desertus. Kakava – ne tik skanus gėrimas, bet ir vertingas biologiškai aktyvių medžiagų šaltinis. Reguliariai ją vartojant, organizmas gauna antioksidantų, magnio ir geležies.

Nauda sveikatai:

Širdžiai: kakava turi daug kalio, kuris padeda mažinti kraujospūdį ir saugo nuo širdies ligų.

[EU+Kuponai] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Vėjo jėgainių rinkiniai. Energetinė nepriklausomybė kur tik jums reikia
6815 3 2

Fantastiškai geros kainos

Specialūs kuponai

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Aukščiausia kokybė

Labai ribotas kiekis

12 mėn. garantija

30 dienų pinigų grąžinimo garantija

Išsamiau

Metabolizmui: flavonoidai gerina medžiagų apykaitą ir ypač naudingi sergantiesiems diabetu.

Nuo oksidacinio streso: antioksidantai saugo ląsteles nuo pažeidimų ir uždegimų.

Psichinei sveikatai: triptofanas skatina serotonino gamybą, todėl mažėja stresas ir gerėja nuotaika.

 

Geležies šaltinis: kakava gausi geležies, būtinos hemoglobino ir hormonų gamybai, todėl ypač tinka vegetarams.

Trumpai tariant, kakava – natūrali priemonė širdies, medžiagų apykaitos ir emocinei sveikatai stiprinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()