„Canon“ pristato „IXUS 300 HS“ – greitą ir galingą kompaktinės klasės fotoaparatą  (0)

Bendrovė „Canon“ pristatė naują skaitmeninį kompaktinės klasės fotoaparatą „IXUS 300 HS“, kurio korpuso formos atkartoja sportinių automobilių linijas. Vartotojams siūlomos šlifuoto sidabro, matinės juodos ir blizgios baltos spalvų versijos, o po įspūdinga išvaizda slepiasi ne prastesni techniniai duomenys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valdykite. Kurkite.

„IXUS 300 HS“ pasižymi ne tik patraukliu dizainu – fotoaparate slypintis pažangių rankinio ir automatinio valdymo funkcijų derinys padės fiksuoti įspūdingas nuotraukas, net ir neturintiems patirties. „IXUS 300 HS“ – pirmasis „Canon“ fotoaparatas su naująja HS sistema. Ji leidžia vienu spustelėjimu sukurti puikias nuotraukas esant labai silpnam apšvietimui ar trumpam išlaikymui. Naudojantis režimu „Smart Auto“ su „Scene Detection Technology“ galima tiksliai fiksuoti kadrus bet kokiomis sąlygomis –  iš 22 variantų automatiškai parenkamos optimalios nuostatos.

Aukštos kokybės vaizdo įrašai HD raiška

Aparatu galima filmuoti HD raiškos vaizdo įrašus su aukštos kokybės stereofoniniu garsu. Kad ir kas fotografuojama – sporto renginiai ar kelionių nuotykiai – optinis vaizdo stabilizatorius slopina fotoaparato judėjimo poveikį ir leidžia itin ryškiai fiksuoti judančius vaizdus. Pasirinkus sulėtinto judesio filmavimo režimą, pavyks niekada nepraleisti svarbaus kadro – sparčiai judantys objektai gali būti fiksuojami 240 kadrų per sekundę sparta, o įrašai atkuriami 30 kadrų per sekundę greičiu.

Pagrindinės „IXUS 300 HS“ savybės:

•    Puikių charakteristikų IXUS nerūdijančio plieno korpusas

•    Itin jautrus 10 megapikselių CMOS jutiklis

•    Šviesus F/2,0, 28 mm, 3,8x artinantis originalus „Canon“ objektyvas su optiniu vaizdo stabilizatoriumi

•    HS sistema su „DIGIC 4“ procesoriumi – spartus fotografavimas ir žemas triukšmo lygis esant silpnam apšvietimui

•    240 kadrų per sekundę labai sulėtinto judesio filmavimo funkcija.

•    Didelis 7,5 cm įstrižainės „PureColor II G“ skystųjų kristalų (LCD) ekranas – dar tvirtesnis ir geriau įžiūrimas

•    „Smart Auto“ ir „Smart Flash Exposure“ technologijos – puikios nuotraukos bet kokiomis sąlygomis

•    720p raiškos HD vaizdo įrašai su optinio artinimo funkcija, stereofoniniu garsu ir HDMI jungtimi

•    Kūrybiškas fotografavimas programuojamuoju, diafragmos bei išlaikymo prioriteto režimais; silpno apšvietimo, „Fish-eye“ ir miniatiūros efektai

•    Išmanusis užraktas, „WinkSelf“ ir „FaceSelf“ laikmačiai

Apie „Canon Europe“

„Canon Europe“ yra Japonijos bendrovės „Canon Inc.“, kuri yra viena pasaulio vaizdavimo sprendimų namams ir verslui lyderių, antrinė bendrovė. „Canon Europe“ dirba dviejose tikslinėse rinkose: verslo sprendimų (IT plėtojimas, sprendimai ir paslaugos biurams bei įmonėms, užsiimančioms profesionaliu spausdinimu) ir vaizdo apdorojimo technologijų (fotoaparatai, vaizdo kameros, spausdintuvai, skaitytuvai, fakso aparatai ir daugiafunkciai įrenginiai).

„Canon Europe“ taip pat tiekia pramoninius gaminius, tarp jų transliavimo lęšius, puslaidininkius ir medicininę įrangą. „Canon Europe“ turi apie 11 tūkstančių darbuotojų Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje (EMEA). Išsamesnės informacijos apie „Canon Europe“ rasite tinklalapyje www.canon-europe.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: