„Canon“ pelnė tris prestižinius EISA apdovanojimus  (0)

Europos vaizdo ir garso asociacija (EISA) bendrovei „Canon“ įteikė tris apdovanojimus už geriausius gaminius. Fotoaparatai „Canon EOS 550D” ir “Canon EOS 7D” pripažinti, atitinkamai, geriausiu 2010-2011 m. Europos fotoaparatu ir geriausiu pažangiu veidrodiniu fotoaparatu. Vaizdo kamera „Canon Legria HF M31” paskelbta geriausia šeimos poreikimas skirta 2010-2011 m. Europos vaizdo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

EISA apdovanojimus skiria asociacijos ekspertų taryba, kurią sudaro daugiau nei penkiasdešimties žymių žurnalų iš 20 šalių redaktoriai. Šiais apdovanojimais išskiriami gaminiai, kurie sėkmingai vienija pažangiausias technologijas, funkcijas ir dizainą. „Siekiame kurti gaminius, kurie suteikia naudotojams galimybę išsaugoti nuotykius ir dalintis ypatingomis akimirkomis su draugais bei šeima. EISA apdovanojimai – didelis įvertinimas, jie parodo „Canon“ pasiryžimą dalintis aistra vaizdams su vartotojais ir profesionalais“, - teigė „Canon“ vartotojų vaizdo produktų grupės rinkodaros skyriaus vadovas Styvas Maršalas (Steve Marshal). Geriausias 2010–2011 m. Europos fotoaparatas: „Canon EOS 550D“ „Canon EOS 550D“, siūlantis dažniau pusiau profesionaliuose skaitmeniniuose veidrodiniuose fotoaparatuose aptinkamas technologijas ir funkcijas kompaktiškame lengvame korpuse iš naujo nubrėžia „Canon“ vartotojams skirtų šio tipo fotoaparatų spektro ribas. Fotografijos mėgėjai gali atrasti naujas kūrybos erdves naudodami 18 megapikselių APS-C CMOS jutiklį kartu su pažangiu „Canon DIGIC 4“ vaizdo procesoriumi ir galimybe fiksuoti pilnos HD raiškos vaizdo įrašus. „Canon EOS 550D“ – puikus fotoaparatas pradedantiesiems, kadangi puikaus dizaino paprastame naudoti korpuse pateikiamas platus funkcijų pasirinkimas. Galima fiksuoti pilnos HD raiškos vaizdo įrašus naudojant rankinį ekspozicijos ir fokusavimo valdymą, taip pat pateikiami visų lygių fotografams pritaikyti fotografavimo režimai. Fotoaparatas pasižymi tokia pat, kaip aukščiausios kokybės fotoaparato „EOS 7D“ fiksuojamo vaizdo raiška ir pateikia labai panašios kokybės nuotraukas, tačiau yra žymiai įperkamesnis. Tai puikiai apgalvotas fotoaparatas, turintis funkcijų, kurios padės visiems fotografams labiau mėgautis tuo, ką daro”, - teigė EISA vertinimo taryba.

Geriausias 2010–2011 m. Europos pažangus veidrodinis fotoaparatas: „Canon EOS 7D“

Siekdama tobulinti gaminius „Canon“ grįžo prie braižymo lentos, klausė fotografų iš viso pasaulio patarimų ir pritaikė „EOS 7D“ ypatingiems jų poreikiams. Be 18 megapikselių APS-C CMOS jutiklio „EOS 7D“ taip pat turi du „DIGIC 4“ procesorius, dėl kurių fotoaparatas veikia greitai ir išlaiko aukščiausią kokybę esant bet kokiam apšvietimui, iki 12 800 išplečiamą ISO diapazoną ir 8 kadrų per sekundę serijinio fotografavimo galimybę – ir visam tam nereikia jokių papildomų priedų.

EISA vertinimo taryba apie „Canon EOS 7D“ atsiliepė taip: „Dėl naujųjų 19 kryžminio tipo AF taškų, itin aukštų ISO parametrų ir serijinio fotografavimo režimo, leidžiančio per sekundę padaryti iki aštuonių kadrų, „Canon EOS 7D“ tampa savaime suprantamu pasirinkimu kai reikia fotografuoti veiksmą ir sporto renginius. Fotoaparate naudojamas galingas „Canon DIGIC 4“ procesorius ir 18 milijonų pikselių APS-C CMOS jutiklis, kurie kartu sudaro sąlygas fiksuoti aukštos kokybės nuotraukas ir pilnos HD raiškos vaizdo įrašus. Nors jo kaina vidutinė, „EOS 7D“ korpusas pagamintas iš grublėto magnio lydinio, jis apsaugotas nuo išorinių trikdžių ir turi šviesų vaizdo ieškiklį”.

Geriausia 2010–2011 m. Europos šeimos kamera: „Canon LEGRIA HF M31“

„LEGRIA HF M31“ priklauso „LEGRA HF M“ produktų serijai, kurioje geriausios „Canon“ technologijos sujungiamos su pažangiomis funkcijomis. Šią kamerą paprasta naudoti ir patogu laikyti, tad ji puikiai tinka vartotojams, ieškantiems išskirtinės HD vaizdo įrašų kokybės kompaktiškame korpuse. „LEGRIA HF M“ serijos gaminiuose naudojamas 3,3 megapikselių pilnos HD raiškos CMOS jutiklis, 18x pažangus priartinimas, „Canon“ HD vaizdo objektyvas ir „DIGIC DV III“ apdorojimo technologija. „LEGRIA HF M31“ naudoja dvigubą atmintį, sujungiančią 32 GB vidinės atminties ir SDHC atminties kortelių galimybes.

EISA vertinimo taryba apie „Canon LEGRIA HF M31“ atsiliepė taip: „Puiki šeimyninę kamerą turėtų būti paprasta naudoti kiekvienam: ir vaikui, ir suaugusiajam. Mažoji „Canon LEGRIA HF M31“ yra būtent tokia dėl puikaus jutiklinio ekrano ir mažo mygtukų skaičiaus. Tik neapsigaukite: nepaisant kompaktiško dydžio, tai visas funkcijas turinti HD kamera su greitu automatiniu fokusavimu ir netgi mikrofono jungtimi. Netikėtai aukšto lygio veikimą dar labiau pagerina optinis vaizdo stabilizatorius ir galimybė įrašyti į 32 GB atmintį arba SD atminties kortelę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: