„Canon“ pristato jubiliejinį IXUS serijos modelį IXUS 1000 HS  (0)

„Canon“ mini stilingųjų IXUS skaitmeninių fotoaparatų serijos dešimties metų jubiliejų ir pristato įspūdingąjį „IXUS 1000 HS“ – aukštos klasės modelį, kuriame pažangi „Canon“ optika ir pirmaujančios technologijos sujungiamos prabangaus metalo korpuse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis visiškai naujas „IXUS“ modelis pakylėja gaminių seriją į naujas aukštumas, viename pakete sujungdamas aukštas technologijas, būdingą „IXUS“ stilių ir aukščiausią vaizdo kokybę.

„IXUS 1000 HS“, vienas pažangiausių kada nors pagamintų IXUS modelių, bus gaminamas sidabro, rudos ir rožinės spalvų. Jis – pavyzdys inovacijų, kurios nuosekliai diegiamos į kiekvieną „IXUS“ serijos kartą. Kompaktiškas, tačiau galingas 10x optiškai artinantis objektyvas suteikia ploniausio tokiu artinimu pasižyminčio fotoaparato reputaciją pasaulyje, o filmavimo pilna HD raiška funkcija leidžia naudotojams įamžinti sklandžią 1080p kokybės filmuotą medžiagą. Be to – tai tik antrasis „IXUS“ su HS sistema, kuri jungia didelį jautrumą, 10 megapikselių raiškos CMOS jutiklį ir galingą „DIGIC 4“ procesorių. Šių technologijų rinkinys užtikrina fantastiškai universalią vaizdų kokybę ir spartų fotografavimą. 

Unikalus dizainas ir pažangios funkcijos

Pažangių „IXUS 1000 HS“ funkcijų rinkinys – puikus našumo ir mobilumo derinys – leidžia naudotojams kaskart įamžinti tobulą kadrą. Itin kompaktiškas 10x artinantis optinis objektyvas rodo pirmaujančią kompetenciją optikos srityje, kuria pasitiki milijonai viso pasaulio „Canon“ savininkų ir kuri užtikrina, kad kompaktiškumas neatims malonumo pasinaudoti galinga artinimo geba. Dėl unikalios inžinerijos „IXUS 1000 HS“ sudaro itin ploną profilį, todėl aparatą patogu laikyti kišenėje ar rankinėje.

Ypač efektyvus optinis vaizdo stabilizatorius su pažangia objektyvo poslinkio technologija leidžia naudotojams fotografuoti ryškius vaizdus esant silpnesniam apšvietimui arba maksimaliai priartinus pageidaujamą objektą – tai puiki priemonė nuolat kurti aiškioms ir nesusiliejusioms nuotraukoms. Naujas išmanusis režimas „Handheld Night Scene“ realybe paverčia naktinę fotografiją nenaudojant trikojo, sujungdamas kelis nuosekliai nufotografuotus kadrus į vieną ryškų optimalios ekspozicijos vaizdą.

HS sistema – sparta ir jautrumas viename

Integruota HS sistema užtikrina puikius rezultatus esant prastam apšvietimui: išnaudojant 10 megapikselių itin jautrų CMOS jutiklį ir „DIGIC 4“ procesorių kuriami aukščiausios kokybės vaizdai, pasižymintys iki 60 proc. mažiau triukšmo esant bet kokiai ISO nuostataii. Be to, fotoaparatas leidžia visa raiška fotografuoti parinkus maksimalią ISO 3200 nuostatą su galimybe išplėsta ISO 6400 nuostata įamžinti 2,5 megapikselio raiškos kadrą, taigi galėsite fiksuoti blausiai apšviestus vaizdus nenaudodami blykstės.

Be to, HS sistema leidžia fotografuoti nepertraukiamai ir didele sparta, kol bus atleistas užrakto mygtukas arba užsipildys atminties kortelė. Fotoaparatas gali fiksuoti visos raiškos (10 megapikselių) kadrus iki 3,7 k./s sparta, įamžindamas dinamiškus momentus maksimaliu detalumu. Taip pat galima įjungti režimą „High-speed Burst“ ir rinktis fotografavimą 8,8 k./s sparta ir 2,5 megapikselio raiška – tikrai galite būti ramūs, kad nepraleisite svarbios akimirkos. Geriausio vaizdo pasirinkimo funkcija naudotojams teikia galimybę išsirinkti geriausią nuotrauką iš penkių 2,5 megapikselio didele sparta gautų kadrų: taip taupomas laikas, nes nereikia naršyti šimtų panašių vaizdų ieškant vertų pasilikti. Aktyvinus labai sulėtinto judesio režimą galima įamžinti itin dinamiškas akimirkas 240 k./s sparta ir vėliau jas atkurti 30 k./s sparta – taip sukuriamas jaudinantis ir dažnai nuostabus judančio objekto klipas.

Fiksuokite paslėptas detales: pilnos HD raiškos vaizdo įrašai su stereofoniniu garsu

Pažangiosios „IXUS 1000 HS“ filmavimo ypatybės – vienos geriausių „Canon“ kompaktinių fotoaparatų asortimente: didelės raiškos filmuojamą medžiagą galima fiksuoti maksimalia 1 920 x 1 080p kokybe. Pilna HD raiška filmuojama medžiaga fiksuojama 24 k./s sparta – veiksmas įamžinamas sklandžiu kino formatu ir papildomas aiškiu CD kokybės stereofoniniu garsu.

Kadangi objektyvo variklis veikia tyliau, naudotojai optinio artinimo funkcija gali naudotis beveik netrikdydami natūralaus aplinkos garso, o dinaminio vaizdo stabilizatoriaus režimas sumažina nepatrauklų fotoaparato judėjimo efektą, kuris atsiranda, kai filmuojama judant. Režimas „Smart Auto“ filmuojant akimirksniu nustato aplinką ir parenka optimalias nuostatas iš 21 galimos situacijos, kad nereikėtų vargintis naudotojui. Miniatiūros režimas filmuotai medžiagai suteikia visiškai naują matmenį – filmuojant nedidele kadrų sparta su specialiai išblukinta apibrėžta vaizdo sritimi sukuriamas jaudinamai patrauklus pagreitintas miniatiūros stiliaus rezultatas. Integruotas miniatiūrinis HDMI prievadas leidžia nedelsiant tiesiogiai rodyti nuotraukas ir vaizdo įrašus ekranuose su HDMI technologija, įskaitant raiškiuosius televizorius.

IXUS kokybė ir išmanumas

Kuriant naująjį modelį išlaikoma „IXUS“ tradicija: itin kompaktiškame, aptakiame ir blizgiame korpuse – pažangių technologijų ir funkcijų rinkinys. Korpusas vien iš metalo – tai išskirtinė surinkimo kokybė, kuri paprastai siejama su IXUS fotoaparatais, o dėl subtilaus kampuoto šio modelio dizaino ir lengvai pasiekiamų valdymo elementų jį naudoti dar paprasčiau.

7,6 cm įstrižainės „PureColor II G“ LCD ekranas padengtas išoriniu grūdinto stiklo sluoksniu, užtikrinančiu didelį kontrastą ir platų apžvalgos kampą, todėl jis idealiai tinka didelėms objektų grupėms keisčiausiais kampais fotografuoti. Platus 16:9 ekrano formatas naudotojams leidžia kadruoti ir atkurti HD raiškos vaizdą per visą ekraną be jokių juodų juostų viršuje ir apačioje, todėl puikiai dera prie pilnos HD raiškos filmavimo funkcijos.

Be to, IXUS 1000 HS padeda pradedantiems naudotojams tyrinėti ir skatina kūrybiškumą, nes įvairios šio aparato technologijos leidžia lengvai gauti įspūdingas nuotraukas. „Smart Auto“ su „Scene Detection Technology“ užtikrina geriausius rezultatus bet kokiomis sąlygomis, nes išmaniai aptinka aplinką ir iš 28 galimybių parenka optimalias nuostatas. Šiuo metu rinkoje tai didžiausias aplinkos variantų, kuriuos fotoaparatas gali aptikti ir rodyti, skaičius. 

Funkcija „Smart Flash Exposure“ taip pat leidžia pagal fotografavimo sąlygas kontroliuoti blykstės lygius ir parinkti tokią galią, kuri puikiai eksponuotų nuotraukas bet kokiomis sąlygomis – nuo prastai apšviestų kambarių iki ryškios saulės šviesos lauke. Dėl plataus kūrybiškų fotografavimo režimų spektro jaudinamus kadrus įamžinti dabar ir lengva, ir smagu. „Fish-eye“ efektas imituoja žuvies akies objektyvo iškraipymus, o miniatiūros efektas paverčia fotografuojamus objektus mažais maketais. Funkcija „Smart Shutter“ leidžia paprastai fotografuoti autoportretus ir naudoja veidų aptikimo technologiją, kuri, kadre užfiksavusi šypseną ar mirktelėjimą, sužadina užraktą. Naudojant „FaceSelf“ laikmatį fotoaparatas gali fotografuoti automatiškai, vos tik kadre aptinka naują veidą, taigi pats fotografas gali patekti į savo nuotrauką.

Integruota ypatybė „Eye-Fi connected functions“ leidžia patogiai ir paprastai perduoti duomenis be laidų, todėl nuotraukas galima nuotoliniu būdu lengvai perkelti į vaizdų bendrinimo svetaines, pavyzdžiui, „CANON iMAGE GATEWAY“. Fotoaparate numatyta speciali naudotojo sąsajos skiltis „Eye-Fi“, kuri, kortelei perduodant duomenis, pasyvina automatinio išsijungimo funkciją „Eye-Fi“, taigi naudotojai gali siųsti turinį lengvai ir be pertrūkiųii. 

Dalykitės savo istorijomis naudodamiesi „CANON iMAGE GATEWAY“

IXUS 1000 HS naudotojai gali prisijungti prie „CANON iMAGE GATEWAY“ – internetinės sistemos, leidžiančios bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Iki 2 GB asmeninės vietos leis naudotojams laikyti šimtus aukštos kokybės vaizdų. Svetainę galima naršyti ir mobiliaisiais įrenginiais, taigi draugai ir šeimos nariai jūsų sukurtą turinį galės peržiūrėti kelyje.

Pagrindinės IXUS 1000 HS charakteristikos:

10x optinio artinimo funkcija su vaizdo stabilizatoriumi
Kompaktiškas, stilingas metalinis korpusas
HS sistema su 10 megapikselių CMOS jutikliu
Pilnos HD raiškos filmukai
 Dinaminis vaizdų stabilizatorius
7,6 cm „PureColor II G“ LCD ekranas
Labai sulėtinto judesio filmavimo režimas
„Smart Auto“ ir „Smart FE“ fotografavimo režimai. Geriausio vaizdo pasirinkimas
Laikmatis su reakcija į mirktelėjimą
Patarimai ir užuominos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: