„Canon“ pristato visai šeimai skirtą fotoaparatą „PowerShot SX130 IS“  (0)

„Canon“ šiandien pristato „PowerShot SX130 IS“ – naujausią skaitmeninį kompaktinį fotoaparatą su galinga artinimo funkcija, kuris įspūdingas vaizdų kūrimo technologijas jungia su šeimos aparatui reikalingu lankstumu ir verte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis fotoaparatas keičia populiarųjį „PowerShot SX120 IS“ ir siūlo naudotis įvairiomis išmaniomis funkcijomis, leidžiančiomis paprasčiau įamžinti svarbias akimirkas aukštos kokybės nuotraukose ir didelės raiškos filmuose.

Dėl kompaktiško dizaino, intuityvių valdymo elementų ir galingai artinančio objektyvo – tai puikus modelis naudotojams, pageidaujantiems paprastai valdomo skaitmeninio fotoaparato, kurį galima pasiimti bet kur. Naudotojai galės fotografuoti ir filmuoti įspūdingus bet kokios aplinkos vaizdus – šeimos susibūrimo vakarėlius, peizažus ar toli esančius objektus.

„Canon“ našumas ir neprilygstama vertė

Dėl 12,1 megapikselio jutiklio, detaliai fiksuojančio didelius vaizdus, ir spartaus „DIGIC 4“ vaizdų procesoriaus „PowerShot SX130 IS“ visiems šeimos nariams leidžia itin kokybiškai įamžinti brangias akimirkas. 12x optinio artinimo objektyvas gali keisti židinio nuotolį nuo plataus kampo (28 mm) iki teleobjektyvo (336 mm), tad fotoaparatas idealiai tinka ir grupinėms nuotraukoms daryti, ir fotografuoti pažintinėse kelionėse.

„Canon“ integruotasis optinis stabilizatorius siūlo trijų žingsnelių pranašumą, nes leidžia lengviau gauti puikias nuotraukas esant prastam apšvietimui bei ilgam išlaikymui ir sumažina neryškumą dėl fotoaparato judėjimo fotografuojant maksimaliai priartintus tolimus objektus.

Didelis 7,5 cm skystųjų kristalų ekranas, pasižymintis 230 000 taškų raiška, ir pasirinktiniai ekrane pateikiami patarimai bei užuominos leidžia lengvai žvalgyti patobulintą meniu ir sukomponuoti puikius kadrus. Dėl ekrano plataus apžvalgos kampo fotoaparatu galima daryti nuotraukas keisčiausiais kampais ir vėliau jas peržiūrėti dideliame draugų būryje.

Įamžinkite akimirkas didele raiška

„PowerShot SX130 IS“ leidžia filmuoti 720p kokybe su stereofoniniu garsu: šis kompaktiškas prietaisas operatyviai atlieka ir fotoaparato, ir vaizdo kameros funkcijas. Dėl tyliai veikiančio artinimo varikliuko filmuojant galima ramiai mėgautis visu židinio nuotolio diapazonu, o nuolatinio automatinio fokusavimo funkcija užtikrina, kad judantys objektai bus visada ryškūs, todėl šis fotoaparatas – tai puiki priemonė įamžinti mokyklos renginiams, vakarėliams ir šeimos sambūriams, kai sunku ko nors nepraleisti.

Šis modelis dera su naujosiomis SDXC atminties kortelėmis, į kurias galima įrašyti iki 2 TB vaizdo klipų ir didelės raiškos nuotraukų, taigi nebereikės dažnai keisti kortelių.

Paprastas naudoti visiems šeimos nariams

Puikių rezultatų gali pasiekti bet kuris šeimos narys, nes fotoaparatas pasižymi išmaniomis fotografavimo funkcijomis ir kūrybiškais režimais. Režimu „Easy“ fotoaparatas tampa nuostabiu „nutaikyk ir spausk“ tipo įrankiu, nes pasyvinama didžioji dalis mygtukų ir iš ekrano pašalinama daugelis piktogramų, todėl lengviau komponuoti geriausius kadrus ir nereikia nerimauti dėl nuostatų.

„Smart Auto“ su „Scene Detection Technology“ nustato iki 28 fotografavimo aplinkos variantų, automatiškai parenka nuostatas ir užtikrina geriausią įmanomą rezultatą. Funkcija „Smart Flash Exposure“ leidžia pagal fotografavimo sąlygas kontroliuoti blykstės lygius ir parinkti tokią galią, kuri puikiai eksponuotų nuotraukas bet kokiomis sąlygomis – nuo prastai apšviestų kambarių iki ryškios saulės šviesos lauke.

Papildomos galingos funkcijos padeda lengvai fiksuoti dinamiškus įvykius. Sekimo automatinio fokusavimo ir eksponavimo funkcija automatiškai seka judantį objektą ir derina fokusuotę bei ekspoziciją, o „Smart Shutter“ su veidų aptikimo technologija užtikrina puikias grupines nuotraukas, nes leidžia užrakto suveikimą sinchronizuoti su mirktelėjimu, šypsena ar kadre pasirodžiusiu nauju veidu. Be to, mirksėjimo aptikimo funkcija įspėja naudotoją, kai fotografuojamas asmuo užsimerkia, ir leidžia padėtį pataisyti.

Savimi pasitikintiems naudotojams, pageidaujantiems įnešti daugiau indėlio į vaizdus, siūloma galimybė valdyti funkcijas visiškai rankiniu būdu: kontroliuoti išlaikymą, diafragmą, rinktis nuostatas ir kurti savo efektus.

„PowerShot SX130 IS“ ne tik suteikia pagalbą fotografuojant įspūdingus vaizdus, matomus pro objektyvą, tačiau dar pasižymi funkcijų ir kūrybos režimų gausa, leidžiančia nuotraukas paįvairinti be būtinybės jas papildomai apdoroti. Ir fotografavimo, ir filmavimo režimais pasiekiamas miniatiūros efektas: jis imituoja pokrypio ir poslinkio objektyvų efektą ir paverčia objektus maketais. „Fish-eye“ efektas sukuria per žuvies akį primenantį objektyvą matomą vaizdą, suteikdamas portretinėms ir peizažinėms nuotraukoms naujų perspektyvų. Funkcija „Super Vivid“ pasodrina spalvas, o plakato efektas suteikia vaizdams retrospektyvos pojūtį, tad naudotojai gali kurti nuotraukas, kurios tikrai išsiskirs iš gausybės kitų.

Dalykitės savo istorijomis naudodamiesi „CANON iMAGE GATEWAY“

Šio modelio naudotojai gali prisijungti prie „CANON iMAGE GATEWAY“ – internetinės sistemos, leidžiančios bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Iki 2 GB asmeninės atminties pakaks laikyti šimtams aukštos kokybės vaizdų. Svetainę galima naršyti ir mobiliaisiais įrenginiais, taigi draugai ir šeimos nariai jūsų sukurtą turinį galės peržiūrėti kelyje.

Pagrindinės „PowerShot SX130 IS“ charakteristikos:

12x artinantis plačiakampis (28 mm) objektyvas su IS

12,1 megapikselių CCD jutiklis

„Smart Auto“ ir „Easy“ režimai aptinka 28 aplinkos variantus

7,5 cm įstrižainės skystųjų kristalų ekranas

HD raiškos vaizdo įrašai

„Smart Shutter“ ir laikmatis „Self“, reaguojantis į mirktelėjimą

Tarp galimų režimų – filmavimas su miniatiūros efektu

Patarimai ir užuominos

Visiškai rankinis valdymas

„i-Contrast“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: