Ženkite pirmąjį žingsnį į EOS pasaulį: „Canon“ pristato EOS 1100D  (0)

„Canon“ pristato naująjį EOS 1100D – skaitmeninį veidrodinį fotoaparatą, skirtą naudotojams, pageidaujantiems žengti pirmuosius žingsnius kuriant išskirtines nuotraukas ir HD raiškos vaizdą. Gaminant aparatą EOS 1100D panaudota daug technologijų, skirtų pažangesniems modeliams, taip pat į jį įdiegta funkcijų, kurios leis dar lengviau fotografuoti fantastiškus vaizdus vos išpakavus aparatą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis modelis padės mėgautis fotografija ir padaryti įspūdį draugams nuostabiais portretais, kraštovaizdžiais ar kūrybiškais vaizdais.

Gerėjant įgūdžiams kartu tobulės ir EOS 1100D. EOS 1100D – tai vartai į „Canon“ visame pasaulyje garsią EOS sistemą: tyrinėdami fotografijos pasaulį galite eksperimentuoti su daugiau kaip 60 skirtingų objektyvų ir kitų priedų, įskaitant „Speedlite“ blykstes.

Pažangus vaizdų kūrimas paprastai

Pribloškiama kokybe fiksuojantis akimirkas lengvas ir kompaktiškas EOS 1100D – tai itin universalus skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas, kurį lengva pasiimti su savimi. Jei stebimą vaizdą sumanytumėte nufilmuoti, lengvai pasieksite filmavimo HD raiška (720p) funkciją, numatytą režimų ratuke. Nebepraleiskite svarbaus veiksmo momento lengvai ir tiksliai kadruodami vaizdus naujos konstrukcijos šviesu optiniu vaizdo ieškikliu, aprėpiančiu 95 % aplinkos. Taip pat galite naudotis funkcija „Live View“ ir dideliame užpakaliniame ekrane pažiūrėti, kaip įvairūs fotografavimo režimai veikia galutinį rezultatą.

Puikias nuotraukas išgausite vos paėmę EOS 1100D į rankas. Į meniu sistemą įdiegtas funkcijų gidas pasiūlys trumpus kiekvienos fotoaparato nuostatos ir jos poveikio aprašus, tad pradedantieji galės su fotoaparatu susipažinti naudojimo metu.

Režimais „Basic+“ ir „Creative Auto“ apsieinama be sudėtingų techninių terminų ir nuostatoms bei jų poveikiui galutiniam rezultatui apibūdinti naudojama paprasta kalba. Įjunkite „Basic+“ ir pritaikykite aplinkai pageidaujamą nuotaiką: derinkite ekspoziciją, baltos spalvos balansą ir vaizdo apdorojimo nuostatas pagal lengvai suprantamus iš anksto nustatytus parametrus, grindžiamus kūrybiškais polėkiais arba apšvietimo tipu. Arba galite pašviesinti ar patamsinti vaizdą, išblukinti foną ir pasiekti dar įdomesnių rezultatų režimu „Creative Auto“, kuris siekiantiems pageidaujamo efekto naudotojams neleis pasiklysti.

Fotografuokite, filmuokite ir dalykitės bet kur

EOS 1100D leidžia lengviau fiksuoti akimirkas ir tuoj pat peržiūrėti nuotraukas bei didelės raiškos (HD) vaizdo įrašus kartu su draugais ir šeimos nariais. Didelis 6,8 cm LCD ekranas pasižymi 230 000 taškų raiška ir plačiu apžvalgos kampu, tad jame patogu peržvelgti dienos darbo rezultatus. Arba galite patogiai įsitaisę fotelyje mėgautis vaizdais dideliame ekrane: HDMI kabeliu prijunkite EOS 1100D tiesiai prie raiškiojo televizoriaus ir šio nuotolinio valdymo pulteliu naršykite vaizdus ir peržvelkite pačių nufilmuotą aukštos kokybės vaizdo medžiagą.

Dėl suderinamumo su „Eye-Fi Connected Functions“i EOS 1100D naudotojai gali belaidžiu būdu siusti vaizdus į namų kompiuterį arba siųsti nuotraukas ir vaizdo medžiagą tiesiai į interneto bendrinimo paskyrą, pvz., CANON iMAGE GATEWAY arba „Flickr“. Tai įkvepiantis būdas bendrinti išskirtines, smagias ir kūrybiškas nuotraukas.

EOS sistema, naudojama nuo pradedančiųjų iki profesionalų, – visame pasaulyje

Sukurtas kaip patogiai naudojamas galingas pradinio lygmens skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas, EOS 1100D pasižymi įspūdingomis kokybės ir našumo specifikacijomis, kurias žada „Canon“ markė ir EOS prekių ženklas.

Dėl 12,2 megapikselio APS-C CMOS jutiklio galima išgauti A3 dydžio vaizdus arba juos apkirpus formuoti jaudinančias kompozicijas neaukojant vaizdo kokybės ar spaudinio dydžio, o DIGIC 4 procesorius leidžia sustabdyti veiksmą fotografuojant didele sparta (3 k./s)ii. Prastai apšviestus objektus galima fiksuoti minimaliu triukšmu net be blykstės, nes fotoaparatas pasižymi jautriu ISO diapazonu (nuo 100 iki 6 400) ir sparčia bei tikslia devynių taškų automatinio fokusavimo (AF) sistema, užtikrinančia objekto, kad ir kur jis būtų kadre, fokusuotę. Be to, EOS 1100D naudoja „iFCL“ matavimo sistemą, sukurtą pusiau profesionalų lygmens EOS 7D. Ji užtikrina, kad visi objektai bus gerai eksponuoti net ir prasčiausiomis apšvietimo sąlygomis.

Kartu su EOS 1100D bus galima naudoti ir naująjį „Canon“ EF serijos objektyvą. EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II – tai naujas komplektinis objektyvas, EOS 1100D naudotojams leidžiantis lanksčiai fotografuoti viską nuo plačių kraštovaizdžių iki portretų. Dėl lengvos konstrukcijos objektyvą patogu nešiotis, o plačiai pripažintas „Canon“ optinis vaizdo stabilizatorius siūlo 4 žingsnelių pranašumą, užtikrinantį ryškius maksimaliai priartintus ar prastu apšvietimu nufotografuotus vaizdus. Naujasis EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II pakeis „Canon“ esamo objektyvų asortimento modelį EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS.

Pagrindinės EOS 1100D savybės:

Puiki 12 megapikselių raiškos vaizdų kokybė

Ekranine pateikiamas funkcijų gidas

„Creative Auto“ ir „Basic+“ režimai

Filmavimas didele raiška (HD)

ISO 100–6400 jautrumas

Plačios aprėpties 9 taškų AF sistema

63 zonų „iFCL“ ekspozicijos matavimas

6,8 cm įstrižainės 270 000 taškų ekranas

Galimybė naudoti visus EF ir EF-S objektyvus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(4)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: