IT tinklaraščiai įvertino „Electrolux“ šaldytuvo technologijas  (0)

Naujovišką lytėjimui jautrų ekraną turintis „Electrolux“ serijos „Infinity I-Kitchen“ šaldytuvas sulaukė technologijų gerbėjų, ypač tinklaraštininkų, dėmesio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Brazilijos rinkoje debiutavęs šaldytuvas išsiskiria vartotojo sąsaja, paremta atviro kodo operacine sistema GNU/Linux. Dėl šios priežasties šį „Electrolux“ prietaisą pritariamai sutiko tokių garsių tinklaraščių kaip Engadget, Gizmag, Slashdot bei ProFUSION autoriai.

Šis 480×800 pikselių lytėjimui jautrus ekranas leidžia kontroliuoti ne tik prietaiso veikimą (pvz. temperatūrą skirtinguose skyriuose), bet ir rinktis iš 600 receptų, naudotis kalendoriumi, priminimais, žinutėmis, kontaktais bei nuotraukomis, kurias galima peržiūri „slide show“ formatu.

„Infinity I-Kitchen“ šaldytuvas yra vienas iš pavyzdžių dizaino studentams, konkursui „Electrolux Design Lab 2011“ kuriantiems ateities prietaisus, paremtus „išmaniuoju mobilumu“.Šis naujas kompanijos produktas buvo inspiruotas Electrolux Infinity šaldytuvo, kuris pelnė prestižinius tarptautinius dizaino apdovanojimus iF Design , Good Design Award ir kt. Pirmąjį šaldytuvą su interaktyviuoju ekranu Screenfridge „Electrolux“ vartotojams pristatė dar 1999 m. Jame buvo įdiegta galimybė naudotis patiekalų receptais ir pirkinių sąrašais, taip pat keistis asmeninėmis žinutėmis. Taip pat „Electrolux“ dalyvauja projektuose, vystančiuose protingų tinklų (angl. smart grids) ir išmaniųjų prietaisų sistemas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)