LG pristato išmaniuosius buitinės technikos prietaisus  (0)

Viena pasaulio lyderių ir vartotojiškos elektronikos technologijų inovacijų kūrėjų „LG Electronics“ (LG) pristato pirmuosius buitinės technikos prietaisus, kuriuose pritaikytos naujausios kartos išmaniosios technologijos. Pradedant išmaniaisiais šaldytuvais, LG šiais metais pristatys seriją prietaisų, išsiskiriančių energijos taupymu, patogiu valdymu, funkcionalumu bei pilnai integruotais išmaniaisiais sprendimais namams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jau artimiausiu metu buitinės technikos rinka pasiūlys ne vien standartines funkcijas atliekančius prietaisus, bet modernių technologijų įrenginius su pažangiomis galimybėmis. Pristatydami išmanųjį šaldytuvą, esame šių pokyčių priešakyje. Šių metų pabaigoje rinkoje pasirodysiantys išmaniosios LG buitinės technikos prietaisai suteiks vartotojams galimybę naudotis jais bet kuriuo metu – tai suteiks daugiau patogumo, leis mažinti energijos sunaudojimą ir laiką“, – sakė Young-ha Lee, „LG Electronics Home Appliance Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Penkias pagrindines savybes – „Smart Grid“, „Smart Diagnosis“, „Smart Access“, „Smart Adapt“ ir „Smart Manager“ – apimanti išmanioji technologija „LG THINQ“ pasiūlys sprendimus, leidžiančius vartotojams nuotoliniu būdu valdyti jų namuose esančią buitinę techniką – šaldytuvus, skalbimo mašinas, orkaites ar netgi dulkių siurblius. Išmaniuosiuose buitinės technikos prietaisuose naudojamos pažangiausios LG technologijos leis sumažinti elektros energijos sunaudojimą, taupys vartotojų laiką ir išlaidas.

Išmanusis LG šaldytuvas nuolat pateikia ir atnaujina informaciją, kurią vartotojai gali peržiūrėti išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Šaldytuve siūlomos trys energijos taupymo galimybės naudojant skirtingus režimus: nakties, pasirinkto laiko ir „Smart Grid-ready“. Tuo tarpu išmanioji LG maisto valdymo sistema „Smart Manager“ informuoja vartotojus apie tai, kas ir kur yra jų šaldytuve, kada baigiasi produktų galiojimo laikas. Ši informacija prieinama naudojantis „Smart Access“ funkcija ir praverčia apsiperkant ar vakarieniaujant restorane bei planuojant, kaip pagaminti firminius virėjo patiekalus namuose. Išmanusis šaldytuvas taip pat gali pasiūlyti sveiko maisto receptus iš maisto, esančio namuose.

„Smart Diagnosis“ funkcija lemia tai, kad išmanusis šaldytuvas apie gedimus ir kitas technines problemas geba pats telefonu pranešti klientų aptarnavimo centrui, tuo tarpu „Smart Adapt“ funkcija informuoja vartotoją apie naujausius šaldytuvo sistemos atnaujinimus ar pakeitimus. Išmanusis šaldytuvas teikia ir kitą vartotojui aktualią informaciją – atnaujina kasdienį grafiką ir orų prognozes. Šaldytuvo durelėse įmontuotas skystųjų kristalų ekranas atstoja lipnius lapelius – jame galima palikti žinutes šeimos nariams.

Šiais metais LG didelį dėmesį skirs išmaniosioms skalbimo mašinų technologijoms. Viena jų – išmaniosiose skalbimo mašinose įdiegta minimaliai energiją naudojanti „Smart Diagnosis“ funkcija. Iškilus problemai, tokios skalbimo mašinos savininkui tereikia paskambinti aptarnavimo centrui ir paspausti problemą diagnozuojantį mygtuką. Aptarnavimo centras nustatys, kokia problema iškilo pagal skalbimo mašinos perduodamus garsus. Tuo tarpu „Smart Access“ funkcija leidžia sekti ir kontroliuoti skalbimo mašinos veiklą – nustatyti skalbimo režimą ar pradėti džiovinimą – mobiliaisiais įrenginiais nuotoliniu būdu.

Planuojama, kad LG išmanieji šaldytuvai ir kiti naujieji buitinės technikos prietaisai pasaulinėje rinkoje bus pristatyti antroje šių metų pusėje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: