„Omnitel“ pradeda prekiauti „BlackBerry“  (0)

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ vartotojai nuo šiol galės įsigyti „BlackBerry®“ išmaniuosius telefonus su „BlackBerry“ sprendimu, idealiu norint būti nuolat pasiekiamiems ir saugiai perduoti informaciją realiuoju laiku bei mėgautis „BlackBerry“ teikiamais mobilumo privalumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos „Research In Motion” (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM) gaminami išmanieji telefonai „BlackBerry“ leidžia dirbti produktyviau – visur ir visada naudotis el. paštu, naršyti internete, planuoti darbus kalendoriuje ar naudotis multimedija. Be to, galima patogiai bendrauti tiek asmeniniais, tiek darbo reikalais naudojantis įvairiomis programėlėmis- BBM™ (BlackBerry® Messenger), „Facebook®“ ar „Twitter™“.

- Džiaugiamės galėdami savo vartotojams pasiūlyti „BlackBerry“ telefonus, kurie klientų bei verslo profesionalų vertinami už galimybę saugiai ir efektyviai dirbti bet kur ir bet kada. Siekdami patenkinti savo klientų poreikius, siūlome platų išmaniųjų telefonų pasirinkimą, - sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

- RIM malonu dirbti kartu su „Omnitel“ ir pasiūlyti klientams „BlackBerry“ mobiliuosius telefonus bei jų sprendimus. Vartotojai „BlackBerry” išmaniaisiais telefonais lengvai susisieks su kolegomis, draugais ar šeima, ras darbui ar asmeniniams reikalams reikalingą informaciją, - sakė RIM Šiaurės Europos vykdantysis direktorius Paul Lucier.

Šiuo metu „Omnitel” salonuose vartotojai gali įsigyti išmaniuosius telefonus „BlackBerry® Torch™ 9800”, “BlackBerry® Bold™ 9780” ir „BlackBerry® Curve ™ 3G” kartu su „BlackBerry“ paslaugų planu:

  • 1GB duomenų už 35 Lt/mėn. verslo klientams, 28,92 Lt privatiems (kainos be PVM)

  • 5GB duomenų už 65 Lt/mėn. verslo klientams, 53,72 Lt privatiems (kainos be PVM)

Daugiau informacijos apie „BlackBerry” mokėjimo planų sąlygas ir terminus bei išmaniuosius telefonus rasite internete, adresu www.omnitel.lt/blackberry.

Daugiau informacijos apie “BlackBerry” išmaniuosius telefonus rasite internete, adresu www.blackberry.com.

BlackBerry Torch“ aprašymas.

BlackBerry Bold 9780“ aprašymas.

BlackBerry Curve 3G“ aprašymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: