Druskininkų kurorto šventė – tiesiogiai internetu  (0)

Gegužės 27-29 d. vyksianti kasmetinė Druskininkų kurorto šventė bus transliuojama tiesiogiai internetu. Visus pramogų aikštėje vykstančius koncertus ir pasirodymus bus galima stebėti specialiame tinklalapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ruošiantis šventei, speciali vokiečių IP vaizdo sistemų gamintojos „Mobotix“ vaizdo kamera M24M buvo sumontuota ir pritaikyta tiesiogiai stebėti pagrindinėje scenoje vykstančius renginius. Sukurti tokį neįprastą sprendimą leido įrenginio privalumai – galimybė vaizdą fiksuoti 3,1 mln. taškų raiška ir naudoti panoraminį objektyvą.

Pasak projektą įgyvendinusios telekomunikacijų bendrovės UAB „Teleneda“ direktoriaus Jono Maždžieriaus, idėja tiesiogiai transliuoti šventę gimė neatsitiktinai. „Druskininkų kurorto šventė vyksta tik kartą metuose ir visuomet nustebina renginių gausa. Norėjome, jog ir negalintys dalyvauti šventėje galėtų tiesiogiai stebėti, kaip linksminasi druskininkiečiai ir miesto svečiai. Turėdami tam puikiai tinkantį „Mobotix“ sprendimą, galime visus pramogų aikštėje vyksiančius renginius tiesiogiai transliuoti internetu. Tikimės, jog tai nebus vien tik įdomi pramoga stebintiems, bet ir pritrauks naujų svečių į kurortą“, - teigė Druskininkuose veikiančios bendrovės direktorius.

Tiesiogiai stebėti kurorto renginius bus galima visos šventės metu. Planuojama, jog jai pasibaigus, kamera bus nukreipta į kitas miesto vietas, iš kurių vaizdas taip pat bus transliuojamas tiesiogiai.

Druskininkų kurorto šventės transliacija:www.teleneda.lt/transliacija.html

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: