Inžinerinių varžybų “EBEC’13 Kaunas” finišas - „EBEC Baltic“ startas  (0)

Vasario 21d. KTU elektros rūmuose vyko jau kasmetinėmis tapusios inžinerinės varžybos EBEC Kaunas. Seniau skambėjusios „BEST sprendimų“ vardu, šiemet pakeitė ne tik pavadinimą, bet ir inžinerinių varžybų sampratą. Studentai ne tik iš spausdintuvų gamino vėjo jegaines, tačiau ir kūrė dėžučių dizainus, mąstė apie Lietuvos elektros enegetikos sistemos vizijas, kūrė algoritmus ir net ieškojo spragų detalių gamyboje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais inžinerinės varžybos ne tik pritraukė daugiau kaip 100 entuziestingų ir norinčių dalyvauti studentų, bet ir nemažą būrį mokinukų, kurie turėjo galimybę pademonstruoti savo išmintį bei fantaziją ieškant sprendimų kaip kolonizuoti Marsą. Jiems linksmus prizus skyrė klubas „Miegantys drambliai“. KTU studentais susidomėjo net LRT televizija, kuri tiesioginio eterio metu Lietuvai demonstravo jų sugebėjimus. EBEC Kaunas - tai ne tik varžybos, tai šventė, kuri sukviečia studentus, universitetą bei įmones į daug žadančių ateities sprendimų ieškojimą.

Šiemet orginalias užduotis teikė: FIMA, MARS Lietuva,CIE LT Forge, Lietuvos radijo ir televizijos centras bei įmonė Litgrid. Alkaniems bei liūdniems neleido būti linksminęs „Liūtukas ir KO“. Pagrindinį Prizą - kelionę į Sankt Peterburgą, kuriame laukia sekantis varžybų etapas „EBEC Baltic“, laimėjo InfoSA ir LMKJ^m komandos.

Sveikiname tiek nugalėtojus, tiek dalyvavusius, nes šio renginio metu laimima ne tik kelionė - čia užsimezga draugystės, gimsta idėjos ir prasideda bendradarbiavimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: