Kaip sutaupyti perkant naujas padangas?  ()

Kiekvienas padangų keitimo sezonas vairuotojams – tai tarsi dar vienas prieššventinis laikotarpis, kuris pareikalauja finansinių išlaidų. Tiesa, švęsti padangų keitimo šventę mažai kuriam vairuotojui patinka, o mažiausiai šio laikotarpio laukia tie, kurie šeimoje turi ne vieną automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip įsigyti padangas automobiliui geriausia kaina ar perkant sutaupyti, tikriausiai galvą suka ne vienas vairuotojas. Iš tiesų vienintelio sprendimo, kaip sutaupyti perkant naujas padangas, nėra – kiekvienam tai pagal individualius poreikius ir pasirinkimą. Vieni ieško vietų, kuriose parduodamos padangos pigiau, kiti renkasi pirkti padangas brangiau ir naudoti jas bent du sezonus. Tai ypatingai pasiteisina, jeigu šeimoje yra ne vienas automobilis, nes apmauti abiems kokybiškus „batus“ vienu metu yra nemenkas finansinis iššūkis.

Klausite, kaip tai pasiteisina? Iš tiesų, jeigu turite du automobilius, galite rinktis du kelius. Pirkti ekonominės klasės du padangų komplektus abiems automobiliams arba vieną kokybiškų padangų komplektą vienam automobiliui už panašią sumą. O kaip gi kitas automobilis? Čia ir yra visa paslaptis, kad renkantis aukštesnės klasės padangas jos neabejotinai tarnaus jums mažiausiai du sezonus. Taip galėsite keisti padangas kas antrus metus, kasmet perkant naujas tik vienam automobiliui. Kitam automobiliui mausite tas, kurias naudojote praėjusį sezoną.

Kyla klausimas, koks yra skirtumas, jeigu ir vienu, ir kitu atveju išleisite tą pačią ar panašią sumą? Esminis skirtumas yra kokybė – abiems automobiliams naudosite aukštesnės kokybės padangas ir turėsite žymiai kokybiškesnį rezultatą. Pirkdami pigesnės klasės padangas kasmet, turėsite prastesnę kokybę, o išleisite praktiškai tą pačią sumą.

 

Tačiau, kaip buvo paminėta, dar vienas būdas padangas įsigyti pigiau – tai  padangos internetu. Šis padangų įsigijimo būdas ypatingai patrauklus tapo pandeminiu laikotarpiu, kuomet jas nusipirkti buvo galima neiškėlus kojos iš namų. Be to, internetu prekiaujantys pardavėjai gali pasiūlyti kur kas konkurencingesnę kainą, kadangi jiems nereikia išlaikyti parduotuvės patalpų ir personalo.

Be to, tai yra dar ir labai patogu, kadangi padangos yra pristatomos į pirkėjui patogią vietą. Atskirais atvejais – tiesiai į ratus montuojantį servisą, kas labiausiai patinka padangas įsigyjančioms moterims.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: