"Samsung" pristato naujausią dulkių siurblį-robotą  (0)

„Samsung Electronics Co.“, pasaulinis buitinės elektronikos lyderis, didžiuojasi pristatydamas inovacinį dulkių siurblį-robotą FUROT II šių metų IFA parodoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po daugelio metų tyrimų ir nesuskaičiuojamų išradimų kuriant valymo ir judėjimo technologijas, šių metų pradžioje „Samsung“ išleido dulkių siurblį-robotą FUROT II. Šis mažas, bet galingas, valymui skirtas įrenginys be jokių jūsų pastangų išvalys visų rūšių grindis, įskaitant kietus paviršius ir kilimus, todėl namai visada išlieka švarūs nuo dulkių ir alergizuojančių medžiagų. Įdiegus unikalią „Samsung“ sistemą „Visionary Mapping System“, FUROT II gali matyti, mąstyti ir prisiminti. 

Naudojant integruotą kamerą, FUROT II gali matyti aplinką, kurioje jis yra, taip pat, įrenginys randa sau kelią namuose. Šis aparatas mąsto, susikuria virtualų namų žemėlapį ir planuoja efektyviausią judėjimo maršrutą. Visą laiką žinodamas savo vietą namuose, FUROT II gali sugrįžti prie įkrovimo vietos, kai baterijos resursas eina į pabaigą. Baterija pilnai įkraunama per 2 valandas, ir valymo procesas tęsiamas toje vietoje, kur buvo sustota.  

Skirtingai nuo kitų valymo įrenginių su roboto funkcija, FUROT II turi įdiegtą nuotolinio valdymo režimą, kuris vartotojui leidžia keisti darbo programą spustelėjus mygtuką esantį ant pulto. 

Tik 10 cm aukščio belaidis FUROT II lengvai patenka į tokias sunkiausiai pasiekiamas vietas, kaip po lova ar kavos staliuku, todėl puikiai tinkamas kasdieniniam valymui. Kompaktiškas, vikrus ir greitas dulkių siurblys-robotas FUROT II iš esmės keičia valymo procesą namuose. 

FUROT II savybės:

•    Puikus funkcionalumas ir judrumas dera su siurbiančia dulkių pompa ir besisukančiu šepečiu pritaikytu plaukams ir nuolaužoms surinkti

•    Dvigubi šepečiai praplečia valymo plotį ir pagerina surinkimą, šepečio darbinis paviršiaus išlieka nukreiptas žemyn, todėl įrenginys patenka į ankščiausius patalpos kampus

•    Įkrautas įrenginys veikia 90 minučių. Tokio resurso pakanka išvalyti 4 vidutinio dydžio kambarius, didesniems plotams skirta funkcija “įkrauti ir tęsti darbą”

•    Aštuoni objektus fiksuojantys jutikliai ir trys stačių paviršių jutikliai apsaugos nuo kontakto su baldais ir kitais objektais, nebus vartomos kėdė ir kiti dideli daiktai

•    Įrenginys veikia ypač tyliai, todėl sukuriama rami aplinka, nekyla diskomforto, namai išlieka švarūs ir tylūs  

•    Kokybiškas HEPA 11 filtras pašalina tokias smulkias detales, kaip dulkės ir kitos alergizuojančios medžiagos 

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd. “ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmenines daugialypės terpės technologijas. 2008 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 96 milijardai JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 164 000 žmonių 179 biuruose 61 valstybėje, sudaro du pagrindiniai padaliniai: Skaitmeninių priemonių ir komunikacijų padalinys ir Komponentų padalinys. Pripažintas, vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų, „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: