LG sukurtai šaldytuvo inovacijai „Miracle Zone“ – pripažinimas  (0)

Pasaulinė buities įrangos lyderė kompanija „LG Electronics“ (LG) gavo kokybės sertifikatą už savo unikalią inovaciją „Miracle Zone“ – specialią lentyną šaldytuvuose, kuri skirta saugoti šviežius maisto produktus ir atskirai reguliuoti temperatūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasitelkus inovatyvias technologijas šviežius produktus galima išlaikyti net iki 14 dienų. „Miracle Zone“ veikimo režimas ir temperatūra reguliuojama naudojant išorinį LCD ekranėlį. Vokietijos kompanijos „SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH“ suteiktas kokybės sertifikatas patvirtina, kad didžioji dalis maisto produktų, laikomi „Miracle Zone“, išlaiko savo skonį ir naudingąsias savybes ilgiau. Šioje lentynoje mikroorganizmai ir bakterijos, galinčios pakenkti maistui, dauginasi lėčiausiai. „Miracle Zone“ geriausiai tinka laikyti daržoves, vaisiu, žalumynus, uogas, sūrius, jūros gėrybes, kumpius, žuvį, paukštieną ir maltą mėsą. Lentyna taip pat praverčia tuo atveju, kai, nusipirkus šviežios mėsos, iškart jos paruošti nepavyksta, o užšaldyti jos nesinori.

Jeigu racione dominuoja daržovės, žalumynai, šviežia žuvis ar mėsa, LG šaldytuvas su „Miracle Zone“ yra nepakeičiamas. Jis yra itin patogus užimtiems žmonėms, kurie retai lankosi parduotuvėse ir paprastai perka daug produktų ateičiai. Su „Miracle Zone“ šviežius produktus šaldytuve galima laikyti iki 14 dienų ir jie išlaiko visas savo naudingas maistingąsias savybes. Šiuo metu Baltijos šalyse galima įsigyti „LG GR-B459BSJA”, „LG GR-B459BTJA”, „LG GR-B429BTJA” ir „LG GR-B429BSCA” šaldytuvų modelius, kurie turi šią inovaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: