„Fujifilm“ pristato naują fotoaparatų asortimentą  (0)

„Fujifilm“ pristato naują fotoaparatų asortimentą, kuris be įprastų, aukštos kokybės specifikacijų, pasižymi pažangiausiomis technologijomis ir išskirtiniu dizainu. Pirmą kartą, visi modeliai yra su „Full HD“ raiškos vaizdo fiksavimo funkcija ir „Fujinon“ objektyvais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija pristato modelius su dar nematytomis funkcijomis – automatinio šuns ir katės atpažinimo funkcija, apsauga nuo 4 aplinkos poveikių, „YouTube“ ir „FACEBOOK“ talpinimo funkcija. Fotografijos mėgėjams sukurtas naujasis „FinePix HS10“, net 30x optinio artinimo fotoaparatas su rankiniu didinimo mechanizmu. Galingas „Fujinon“ (24 x 720 mm) objektyvas apima fotografavimo diapazoną nuo plataus iki ultratelefoto. Naujasis „FinePix HS10“ turi visus DSLR tipo fotoaparatams būdingus nustatymus. „FinePix HS10“ fotoaparate įdiegta „Full HD (1080p)“ raiškos su stereo garsu fiksavimo funkcija. Filmuoto vaizdo peržiūrai HD raiška naudojama „mini HDMI“ jungtis. Fotoaparatas pasižymi greitaeige fotografavimo – 10 k./s, bei filmavimo iki 1000 k./s sparta. Populiarieji „S“ serijos fotoaparatai nenuvils ir šiemet. Naujieji „FinePix S1600“, „S1800“ ir „S2500HD“ modeliai pasižymi 15x ir 18x optinio artinimo „Fujinon“ objektyvais nuo plataus kampo iki teleobjektyvo. „S2500HD“ modelis turi „mini HDMI“ jungtį suteikiančia galimybę peržiūrėti filmuotą vaizdą per HD televizorių. Ypatingos sėkmės tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje sulaukusio, pirmojo ypatingai plono, didelio artinimo fotoaparato „F70EXR“, įpėdinis – „FinePix F80EXR“, tai gerai subalansuotos stiliaus ir technologijos kombinacijos rezultatas. Vos 22.9 mm storio korpuse telpa 10x „Fujinon“ optinio artinimo objektyvas, kuris apima nuo plataus kampo iki teleobjektyvo. 12 mln. raiškos taškų, „Super CCD EXR“ vaizdo sensorius, leidžia fotoaparatui prisitaikyti prie fotografavimo sąlygų parinkdamas tinkamiausius parametrus. Naujasis „FinePix F80EXR“ filmuoja ir fotografuoja HD raiška 16:9 formatu, o gauto vaizdo peržiūrai HD raiška naudojama „mini HDMI“ jungtis. Tai yra pirmasis, EXR klasės modelis su automatiniu šuns ir katės atpažinimu.

„Fujifilm“ šį sezoną pristato visiškai naujas kategorijas: „JV“, „JX“ ir „JZ“. „JV“ ir „JX“ modeliai, pasižymi neaukštomis kainomis, tačiau vos 18.9 mm, žvilgančiame, metaliniame korpuse įdiegta pažengusi technologija su HD raiškos vaizdo fiksavimo funkcija. Tai šeimos fotoaparatas, kuriuo gali naudotis kiekvienas šeimos narys. Tarp „JZ“ serijos fotoaparatų, kurie pasižymi didelio 10x „Fujinon“ optinio artinimo  objektyvu, pristatoma ir šio sezono naujiena – „JZ500“ fotoaparatas su automatiniu šuns ir katės atpažinimu.

Nors „A“ serija, pasižymi nedidelėmis, „pirmojo fotoaparato“ kainomis, tačiau net ir joje, pirmą kartą yra įmontuoti „Fujinon“ kompanijos objektyvai ir HD raiškos vaizdo fiksavimo funkcija. Ypatingas atradimas nuotykių ieškotojams yra „FinePix XP10“ fotoaparatas atsparus net 4 aplinkos poveikiams – smūgiui, vandeniui, šalčiui ir dulkėms, o taip pat leidžiantis akimirksniu perkelti nuotraukas į „YouTube“ ir „FACEBOOK“.

„Z“ serija, pamėgta tų, kuriems svarbu išskirtinai stilingas, dėmesį traukiantis korpusas. „FinePix Z70“ paviršius yra glotnus, metalinis su vertikaliu, slenkančiu dangteliu, o jo storis – vos 17,9 mm. Plonas korpusas slepia daug techninių privalumų – 12 mln. raiškos taškų, 5x optinio artinimo „Fujinon“ objektyvą, HD raiškos vaizdo fiksavimo funkciją ir paprasto nuotraukų perkėlimo į „YouTube“ ir „FACEBOOK“ funkciją.

Stilingasis „FinePix Z700EXR“ yra pirmasis EXR klasės fotoaparatas su jautriu („touch screen“), 3.5 col. ekranu. Malonus valdymas nenustelbia šio modelio techninių savybių, užtikrinančių puikią nuotraukų kokybę: „Fujinon“ 5x optinio artinimo objektyvas, 12 mln. raiškos taškų, HD raiškos vaizdo fiksavimo funkcija, dviguba vaizdo stabilizavimo sistema. Šis modelis turi naująją šuns ir katės automatinio aptikimo funkciją ir talpinimo į „YouTube“ ir „FACEBOOK“ ir funkciją. Šiuos fotoaparatus Lietuvoje bus galima įsigyti jau nuo kovo mėnesio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: