Plungėje apdovanoti BRAVO mokiniai 2010  (0)

Vasario 13 dieną Plungės kultūros centre apdovanoti BRAVO mokiniai 2010. Du mėnesius trukusiame projekte iš kelių šimtų nominantų BRAVO komisija išrinko 14 geriausių BRAVO linksmiausių, moksliukų, pilietiškiausių, velniukų, ledinukų, balsų bei mokytojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio metu susirinkusiųjų minia staiga pradėdavo šaukti ne savais balsais ir tai buvo tikrai neatsitiktinumas, mat čia buvo renkami BRAVO publikos numylėtiniai, nugalėtojams Lietuvos Respublikos Seimo narys Vytautas Gapšys įteikė bilietus į Eros Ramazoti koncertą."Linkiu Plungės jaunimui, kad šis renginys taptų labai gražia ir ilgalaike tradicija, didžiuojuosi  jaunų žmonių iniciatyva, ryžtu, atsakomybe ir tokiu puikiu darbo rezultatu. Sėmės Jums!", - kalbėjo LR Seimo narys Vytautas Gapšys.

Taip pat nugalėtojus skelbė ir prizus dovanojo Plungės kultūros centro direktorius Romas Matulis, Vakarų inžinerinių tinklų atstovas Aurelijus Parkauskas, Jaunimo organizacijos DARBAS pirmininkė Ieva Kačinskaitė, Darbo partijos Plungės skyriaus pirmininkas Mindaugas Jurčius, internetinio portalo www.plungiškis.lt atstovė Indrė Bitkovaitė, Socialinių mokslų kolegijos atstovė Laura Jančytė ir Keramika.lt savininkė Biruta Stropuvienė. Ceremonijoje apdovanoti:

BRAVO Linksmiausi [ nominantų filmukas ]:

1.Skirmantas Gricius

2.Agnė Girčytė

BRAVO Moksliukai [ nominantų filmukas ]:

1.Elžbieta Budginaitė

2.Žygimantas Stancelis

BRAVO Pilietiškiausi [ nominantų filmukas ]:

1.Paulius Bartkevičius

2.Sandra Kubiliūtė

BRAVO Ledinukai [ nominantų filmukas ]:

1.Jurgita Andruškaitė

2.Martynas Vauras

BRAVO Velniukai [ nominantų filmukas ]:

1.Vitalija Pagojutė

2.Aivaras Vasiliauskas

BRAVO Balsai [ nominantų filmukas ]:

1.Ugnė Bakanauskaitė

2.Audrius Pupinikas

BRAVO Mokytojai [ nominantų filmukas ]:

1.Antanas Pagojus

2.Inga Pranskevičienė

BRAVO Publika:

1.Regina Adomavičienė

2.Marius Montvydas

"Renginio metu buvo nepaprastai smagu matyti tiek daug Plungės jaunimo vienoje vietoje, džiaugiuosi, kad Jaunimo organizacijos DARBAS idėja sugebėjo suvienyti visus. Besišypsantys veidai, gausūs plojimai, pergalės džiaugsmas Plungėje liejosi per kraštus. Gaila, kad net ne visi žiūrovai tilpo į Plungės Kultūros centro salę, tačiau tikimės, kad kitais metais tokių problemų nekils ir visi drauge galėsime ploti patiems geriausiems BRAVO Plungės mokiniams.", - kalbėjo Jaunimo organizacijos DARBAS pirmininkas Gediminas Česnauskis.

Plungės BRAVO mokinių atvyko pasveikinti ir savo meninius pasidorymus vakaro metu dovanojo - Alsėdžių vidurinės mokyklos šokių grupė White Wings, Socialinių mokslų kolegijos atstovai - Artūras Kaniauskas, šokių grupė Free dance, Nerijus Stankus (video), A.Jucio vidurinės mokyklos moksleivė Raimonda Gadliauskaitė (video), Technologijų ir verslo mokyklos kolektyvas "Estrada", "Repriza" iš Senamiesčio vidurinės mokyklos (video), Saulės gimnazijos grupė 4in1 (video), Vytautas Kairys, grupės "Esam" ir "Savi", solistės Sandra Viluckytė ir Ugnė Bakanauskaitė (video).

Šių metų BRAVO mokinių konkursas sulaukė rėmėjų: Vakarų inžineriniai tinklai, keramika.lt, Baliomagija, Sveikatos ir grožio klinika, kaimo turizmo sodyba „Svirnelis“, Plungės sveikatos centras, Seimo narys Darbo partijos frakcijos seniūnas Vytautas Gapšys, informacijos sklaida rūpinasi laikraščiai „Plungė“ bei „Žemaitis“, informacinis portalas www.plungiskis.lt. BRAVO mokiniai yra jaunimo renginys skatinantis moksleivių aktyvumą ir kūrybiškumą. Pirmasis BRAVO mokiniai konkursas buvo organizuotas Kėdainiuose, tačiau jį perima vis daugiau Lietuvos rajonų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: