„Bitė“ į „Darom 2010“ kvies išsiųsdama 1 milijoną žinučių  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ rytoj išsiųs apie 1 milijoną trumpųjų žinučių, kuriomis kvies savo klientus į gamtos švarinimo akciją „Darom 2010“. Tradicinėje švaros akcijoje kasmet aktyviai dalyvauja ir patys telekomunikacijų bendrovės darbuotojai, „Bitė“ yra viena pagrindinių akcijos rėmėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kartu su akcijos organizatoriais, šeštadienį į visuotinį gamtos tvarkymą siekiame sukviesti kuo daugiau žmonių. Su mūsų pagalba tikimės, kad šių metų akcijoje bus rekordinis dalyvių skaičius“, - sakė „Bitė Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Raminta Rimkienė.  „Bitės Lietuva“ darbuotojai gamtos tvarkymo akciją pradėjo dar nesulaukę šeštadienio. Šį trečiadienį dalis „Bitės“ komandos tvarkė vieną gražiausių Vilniaus vietų prie senosios gynybinės sienos, o šeštadienį prie oficialios akcijos prisijungs daugiau nei 200 bendrovės darbuotojų visoje Lietuvoje.

Antrus metus iš eilės „Darom“ akciją remianti „Bitė“ gamtai draugiškas iniciatyvas aktyviai įgyvendina ir savo biure: rūšiuoja atliekas, nespausdina nereikalingų dokumentų, visos elektros lemputės pakeistos energiją taupančiomis.  „Darom 2010“ prasideda šį šeštadienį, 10 val. ryto visoje Lietuvoje. Vakare akciją vainikuos šventinis koncertas „Ozo“ prekybos centre, kurį tiesiogiai transliuos „TV3“ televizija.  Daugiau informacijos ir registracija į akciją: www.mesdarom.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: