„Epson“ sukūrė didžiausios vaizdo raiškos projektorių namams  (0)

Pasaulinis vaizdo technologijų rinkos lyderis „Epson“ pristatė naują didžiausios vaizdo raiškos projektorių namams „EH-TW450”. Šis projektoriaus modelis skirtas tiems, kurie mėgsta žaisti kompiuterinius žaidimus, žiūrėti filmus ir sporto varžybas dideliame ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projektorių „EH-TW450” galima naudoti pačiose įvairiausiose erdvėse – ne tik uždarose patalpose, bet ir gatvėje. Vaizdo kokybė, naudojant „EH-TW450“, nepriklauso nuo apšvietimo – ir naktį, ir saulėtą dieną vaizdo ryškumas esti vienodai kokybiškas. Projektorius „EH-TW450” yra sukurtas pagal „Epson 3 LCD“ technologiją, kuri žiūrovų akims užtikrina maksimalų komfortą. Įrenginyje integruota „3LCD” technologija, pasižyminti įspūdingu 3 000:1 kontrasto santykiu, leidžia mėgautis itin aukštos kokybės vaizdais. Šis vaizdo ryškumas yra pats didžiausias tarp projektorių, skirtų namams.

„EH-TW450” vaizdo kokybę užtikrina net 2,5 tūkst. liumenų raiška, 1280 x 720 pikselių siekianti rezoliucija bei naujos kartos populiariausia šių dienų vaizdo projektavimo technologija „3LCD”. Tai maksimaliai atkuria visą spalvų spektrą ir suteikia galimybę matyti detalius, ryškius didelio kontrasto vaizdus. Projektoriuje taip pat yra vaizdo nustatymo režimai, kurie sukuria geriausią vaizdo kokybę skirtingomis sąlygomis, specialus režimas projektoriuje yra skirtas netgi vaizdo žaidimams, kurie pasižymi greita vaizdų kaita.

„Vartotojai nori turėti projektorių, kuris būtų stilingas ir lengvai pritaikomas prie jų interjero, nereikalautų jokių specialių įgūdžių ar nustatymų. Būtent tokį – paprastą naudoti, stilingą, mobilų ir daugiafunkcinį – projektorių  mes sukūrėme jūsų namams“, – apie „EH-TW450” kalbėjo „Epson“ Baltijos šalių projektorių pardavimų vadovas Vjačeslavs Ignatenko.

Pasak jo, šis namams skirtas projektorius išsiskiria kompaktiškumu ir mažu svoriu, todėl jį patogu pasiimti į svečius ar neštis į vartotojui reikalingą vietą. Įrenginį galima patogiai prijungti prie bet kokios skaitmeninės vaizdo technikos: filmavimo kameros, fotoaparato, kompiuterio, televizoriaus ar žaidimų konsolės. Pasaulinio vaizdo technologijų rinkos lyderio „Epson“ naujo didžiausios vaizdo raiškos projektoriaus namams „EH-TW450” kaina Lietuvoje yra apie 2400 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: