Pasaulinė rinkos tyrimų bendrovė „Gartner“ daugiafunkcinių įrenginių ir spausdintuvų sektoriuje lydere pripažino HP  (0)

„Magiškų kvadrantų“ (angl. Magic Quadrant) ataskaitoje apie daugiafunkcinių produktų ir spausdintuvų rinką „Gartner“ lydere pavadino HP. Pirmaujanti IT rinkos tyrimų bendrovė „Gartner“ sudaro nepriklausomas ataskaitas apie rinkos dalyvius, remdamasi jų gebėjimu veikti (angl. ability to execute) ir vizijos išbaigtumu (angl. completeness of vision).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gartner“ ataskaitoje teigiama, jog „programinė įranga, vertikali sprendimų ir paslaugų integracija užima vis svarbesnę vietą priimant sprendimus dėl biuro spausdintuvų ir daugiafunkcinių įrenginių įsigijimo. Tradiciniai kriterijai, tokie kaip spausdinimo greitis, šiek tiek nublanko, o vis didesnę reikšmę įgyja galimybė įrenginius integruoti, naudoti programinę įrangą, kuri juos prijungia prie įmonės dokumentų valdymo sistemos. Kiti svarbūs skiriamieji bruožai - nuotolinio stebėjimo galimybė, diagnostika, saugumas ir kiti faktoriai.“

HP neseniai pristatė ne tik sprendimus, kurios įrenginius jungia su internetu, mobiliuoju ryšiu bei saugumo technologijomis, bet taip pat pasiūlė klientams naujus dokumentų spausdinimo ir informacijos valdymo būdus. HP savo rinkos pokyčių viziją demonstruoja sprendimais, pradedant  pirmuoju spausdintuvu, galinčiu spausdinti duomenis, teikiamus tiesiai iš interneto be kompiuterio pagalbos, baigiant HP e-Print sprendimais, kurie leidžia vartotojams spausdinti tiesiai iš išmaniojo „BlackBerry“ telefono.

Remiantis „Gartner“ ataskaita, „tradiciniai daugiafunkciniai įrenginiai yra būtina ir nepakeičiama priemonė daugumai biurų. Daugelis šiuolaikinių daugiafunkcinių prietaisų gali būti vadinami išmaniaisiais daugiafunkciniais produktais, nes jie gali būti naudojami tiesioginiam popieriuje esančios informacijos fiksavimui ir apdorojimui, transformuojant ją į specializuotą įmonės turinio, dokumentų ir ERP valdymo sistemas“.

Su specialia platforma „HP Open Extensibility Platform“ dokumentai gali būti lengvai perkeliami iš popierinio į skaitmeninį formatą ir atvirkščiai, priklausomai nuo kliento poreikių. „Mes toliau daug investuojame į daugiafunkcinių prietaisų tobulinimą, siekdami klientams pasiūlyti geriausią sprendimą visame sektoriuje, - teigia Ron Coughlin, HP vaizdų ir spausdinimo grupės verslo sprendimų vyresnysis viceprezidentas. - Tai, jog pirmaujančios rinkos tyrimų bendrovės kasmet pripažįsta HP lyderystę, atspindi mūsų nuolatinį dėmesį ir atsidavimą, siekiant patenkinti kintančius ir unikalius mūsų klientų poreikius.“

Apie „Gartner“ „Magiškus kvadrantus“

„Magiškų kvadrantų“ autorių teisės yra užpatentuotos „Gartner“ 2010 m. ir pakartotinai gali būti naudojamos tik gavus leidimą. „Magiški kvadrantai“ yra grafinis konkretaus periodo rinkos sektoriaus atvaizdavimas. Jis nurodo, kaip rinkos dalyviai yra pasiskirstę priklausomai nuo „Gartner“ nustatytų rinkos kriterijų. „Gartner“ neremia „Magiškuose kvadrantuose“ analizuojamų bendrovių, produktų ar paslaugų ir nesiekia technologijų vartotojų skatinti rinktis tik šioje analizėje pirmaujančių gamintojų. „Magiški kvadrantai“ sumanyti tik kaip tyrimų įrankis ir tikrai nėra konkretus veiksmų gidas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: