Efektyvu ir gražu: smulki buitinė technika, kuri palengvina savęs priežiūrą  ()

Kai šiomis dienomis kiekviena minutė tokia svarbi, nuolat ieškome būdų, kaip palengvinti savo kasdienę rutiną. Šiuolaikinė inovatyvi buitinė technika labai stipriai prisideda prie greitesnės ir paprastesnės namų ruošos. Modernūs prietaisai gelbsti ne tik tvarkant namus ar ruošiant maistą, bet ir rūpinantis savimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo barzdaskutės iki epiliatoriaus – įvairi smulki buitinė technika padeda efektyviai rūpintis savo grožiu. Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie prietaisai gali padėti ir jums.

Barzdaskutės – profesionali barzdos priežiūra namuose

Nebūtina kaskart keliauti pas kirpėją norint pasirūpinti savo barzda – dėl šiuolaikinių technologijų barzdaskutės pasižymi paprasta konstrukcija, tad prietaisą itin lengva ir patogu valdyti kiekvienam. Be to, rafinuotų barzdaskučių tikslumas ir efektyvumas padės sutaupyti brangaus laiko. Taigi, kodėl verta įsigyti barzdaskutę ir kokią pasirinkti?

Barzdaskučių privalumai

Barzdaskutės nebėra tokios primityvios ir paprastos kaip seniau – tai universalūs pagalbininkai, padedantys pasirūpinti jūsų stiliumi. Štai keletas priežasčių, kodėl turėtumėte įtraukti barzdaskutę į savo pirkinių sąrašą.

  • Tikslumas. Barzdaskutėmis galima tiksliai kontroliuoti barzdos ilgį ir formą. Nesvarbu, koks stilius jums patinka, naudodami barzdaskutę galėsite išgauti bet kokį norimą rezultatą.
  • Efektyvumas. Tradiciniai skustuvai atima daugybę laiko – reikia nuolat keisti peiliukus, reikalingas skutimosi kremas. Barzdaskutės yra greitesnės ir efektyvesnės, todėl gerokai sutrumpinamas skutimosi laikas.
  • Ekonomiškumas. Barzdos kirpimo mašinėlė yra ekonomiškesnis sprendimas nei nuolatinis vienkartinių skustuvų pirkimas ar dažnas lankymasis pas specialistą. Tai vienkartinė investicija, kuri ilgainiui atsiperka.
  • Universalumas. Dauguma barzdaskučių turi įvairius priedus ir nustatymus, todėl naudodami vieną prietaisą galite pasirūpinti ne tik barzda, bet ir ūsais bei antakiais.
  • Patogumas. Barzdos kirpimo mašinėlės rūpinasi jūsų oda, nebelieka tradicinių skustuvų keliamos dirginimų ir įpjovimų rizikos. Tai ypač svarbu jautrios odos savininkams.
  • Lengva priežiūra. Barzdaskutes itin lengva valyti. Daugumą modelių galima paprasčiausiai nuplauti vandeniu, todėl jų priežiūra nesukelia rūpesčių.

Kokios barzdaskutės yra geriausios?

Barzdos kirpimo mašinėlės tapo ne tik paprastos, bet ir kaip niekad tikslios, patogios ir veiksmingos. Supažindinsime jus su dviem išskirtiniais modeliais, kurie suteikia visas reikiamas galimybes profesionaliai priežiūrai.

„Philips QP6651/61, li-ion“ 

 

Nuotrauka: Senukai.lt

Ieškote ekonomiško, bet veiksmingo prietaiso? Šis modelis nereikalauja didelių investicijų, tačiau pasižymi išskirtine kokybe. Ličio jonų akumuliatorius leis 120 minučių nepertraukiamai naudotis prietaisu, nerūdijančio plieno peiliukas padės tiksliai suformuoti barzdą, o patogus LED ekranas perspės apie įkrovos lygį.

Braun Series 5 51-W1500s, li-ion“

Nuotrauka: Senukai.lt

Šis modelis yra dar vienas pavyzdys, kaip buitinė technika gelbsti kasdienėje rutinoje. Ši barzdos skutimo mašinėlė turi ličio jonų akumuliatorių, todėl ilgai išlieka galinga, o  „AutoSense“ technologija prisitaiko prie barzdos tankumo ir užtikrina veiksmingą ir švelnų skutimąsi. „Braun Series 5 51-W1500s“ skustuvas veikia sklandžiai ir tiksliai, todėl sutaupysite brangaus laiko.

Epiliatorius – lygi oda per kelias minutes

 

Siekdami nepriekaištingos ir lygios odos dažnai renkamės tarp daug laiko reikalaujančio skutimosi, skausmingo depiliavimo vašku arba brangių lazerio procedūrų. Tačiau yra modernus sprendimas, sujungiantis efektyvumą, patogumą ir ilgalaikius rezultatus – epiliatorius. Tad kodėl verta įsigyti šį prietaisą ir kokie modeliai yra geriausi?

Kodėl verta naudoti epiliatorių?

  • Efektyvumas. Šalinant plaukelius epiliatoriumi, priešingai nei paprastu skustuvu, plaukeliai atauga lėčiau. Tai reiškia, kad ilgesnį laiką galėsite džiaugtis lygesne oda.
  • Sklandumas. Epiliatorius užtikrina neįtikėtinai glotnią odą, nes plaukai sparčiai ir veiksmingai pašalinami kartu su šaknimis.
  • Patogumas. Epiliatoriai yra universalūs ir gali būti naudojami įvairioms kūno dalims, įskaitant kojas, rankas, pažastis ir bikinio sritį. Dėl šios priežasties nereikia naudoti kelių priežiūros priemonių.
  • Ekonomiškumas. Nors pradinė epiliatoriaus kaina gali būti didesnė nei vienkartinių skustuvų, ilgainiui tai padės sutaupyti pinigų. Jums nereikės nuolat pirkti atsarginių peiliukų, rečiau lankysitės grožio salone.
  • Tikslumas. Epiliatoriai turi skirtingus keičiamus antgalius ir nustatymus, taip užtikrindami tikslų plaukelių šalinimą pagal jūsų poreikius.

Koks epiliatorius vertas jūsų dėmesio?

 

Metas atsisveikinti su vienkartinių skustuvų įbrėžimais – įsigiję epiliatorių džiaugsitės lygia, gražia ir sveika oda. Visgi, tokia buitinė technika yra labai įvairi, tad kokį epiliatorių pasirinkti? Štai keletas geriausių pasirinkimų.

„Braun SES9/880“ 

Nuotrauka: Senukai.lt

Tiems, kurie nori turėti šilkinio švelnumo odą, „Braun SES9/880“ epiliatorius gali būti nepakeičiamas pagalbininkas. Šis modernus modelis veiksmingai šalina plaukelius, todėl jūsų oda bus švelni ir lygi net kelias savaites. Ličio jonų akumuliatorius leis mėgautis belaidžio naudojimo laisve ir ilgesniu veikimu, o „SensoSmart“ technologija apsaugos nuo odos pažeidimų.

„Philips BRE740/10“

 

Nuotrauka: Senukai.lt

Šis epiliatorius sparčiai ir lengvai pašalina plaukelius ir užtikrina lygią odą. Prietaiso konstrukciją sudaro ergonomiška rankena ir patogūs keičiami antgaliai, tad visuomet pasieksite norimą rezultatą. „Double Action“ technologija leis pašalinti net trumpiausius plaukelius, o kūno šveitimo šepetėlis padės išvengti įaugimo.

Visuomet svarbu skirti laiko sau, tačiau ką daryti, kai tenka paspartinti kasdienę rutiną? Tokiu atveju ši smulki buitinė technika yra nepamainoma, palengvinanti savęs priežiūros procesą. Nuo elegantiškų barzdaskučių iki patogių epiliatorių – grožio prietaisai iš naujo apibrėžė mūsų požiūrį į asmeninę priežiūrą.

Domina moderni buitinė technika arba prietaisai asmeninei priežiūrai? Senukai.lt internetinėje svetainėje rasite viską savo poreikiams. Užsukite ir įsitikinkite patys!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: