Naujieji „Canon“ skeneriai siūlo didesnę spartą  (1)

Bendrovė „Canon“ pristatė du naujus „CanoScan“ serijos skenerius – „CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“. Naujieji modeliai pasižymi didesne nuskaitymo sparta ir įspūdingu nuotraukų bei dokumentų skenavimu. Dėl išskirtinio kompaktiškumo ir puikių charakteristikų naujieji modeliai kokybę bei funkcionalumą užtikrina už nedidelę kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spartus nuskaitymas ir aiškus rezultatas

„CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“ leidžia skenuoti ryškiai ir aiškiai bei kur kas didesne sparta. „CanoScan LiDE 110“ sumažino A4 dydžio lapo nuskaitymo 300 taškų kvadratiniame colyje raiška trukmę iki maždaug 16 sekundžių („LiDE 100“ nuskaitydavo per 24 sekundes), o „CanoScan LiDE 210“ – iki 10 sekundžių („LiDE 200“ – 14 sekundžių).

„Canon“ skaitytuvai taip pat pasižymi funkcijomis „Auto Photo Fix II“ ir „Auto Document Fix“, kurios naudotojui leidžia maksimaliai kontroliuoti galutinių vaizdų kokybę. „Auto Photo Fix II“ pataiso įprastus defektus, pavyzdžiui, neryškius veidus, blyškią odos spalvą, per mažai ar per daug išryškintus vaizdus. „Auto Document Fix“, automatiškai atlieka vaizdo analizę ir tam tikrose srityse koreguoja duomenis..

Naujasis mygtukas „Auto Scan“ leidžia pradėti nuskaitymą akimirksniu. Automatinio skenavimo režimas leidžia atpažinti dokumento tipą ir pats parenka tinkamiausias nuostatas.  „CanoScan LiDE 110“ gali nuskaityti iki 2 400 x 4 800 taškų kvadratiniame colyje raiška, o „CanoScan LiDE 210“ – 4 800 x 4 800 taškų kvadratiniame colyje raiška. Be to, abu skaitytuvai siūlo 48 bitų spalvinį gylį.

Į „CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“ integravus keturis konfigūruojamuosius EZ mygtukus, įprastas užduotis – nuskaitymą, kopijavimą, siuntimą el. paštu ir PDF failų kūrimą – dabar galima atlikti vienu lietimu. „CanoScan LiDE 210“ turi ir papildomą penktąjį EZ mygtuką, suteikiantį galimybę sukurti kelių puslapių PDF dokumentą tiesiai iš skaitytuvo.

Sutaupykite energijos bei vietos ant stalo

Itin kompaktiški skaitytuvai „CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“ pasižymi nauja ir unikalia „Z-lid“ konstrukcija, kuri leidžia storus dokumentus ir knygas nuskaityti negadinant aparato. Vos 39 mm aukščio „CanoScan LiDE 210“ tiekiamas su dailiu stovu, suteikiančiu galimybę dirbti vertikaliai ir taupyti stalo plotą. Abu modeliai maitinami iš USB lizdo, taigi taupo ne tik stalo plotą, bet ir elektros energiją.

Šiuolaikiška programinė įranga

„CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“ siūlomi su kompleksine programine įranga, suteikiančia papildomų galimybių. „MP Navigator EX“ turi optinių ženklų atpažinimo funkciją bei galimybę sujungti dokumentus esant didesniam nei A4 formatas. „Solution Menu EX“ užtikrina paprastą prieigą prie funkcijų per lengvai atpažįstamas piktogramas.

„CanoScan LiDE 210“ ir „CanoScan LiDE 110“ prekyboje Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje pasirodys 2010 m. rugsėjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: