Lietuvos BEKO sirgaliai Pasaulio krepšinio čempionate įvykius aikštelėje stebėjo iš arti  (0)

Daugiau nei 9000 BEKO pirkėjų šią vasarą parodė pasitikėjimą šio prekės ženklo produktais ir dalyvavo žaidime. Akcijos pagrindinis prizas – kelionė į Turkijoje vykstantį krepšinio čempionatą stebėti Lietuvos rinktinės varžybų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 2 d. ištrauktuose burtuose laimė vykti į Turkiją nusišypsojo visaginietei Gražinai Marinskienei, pirkusiai BEKO šaldytuvą ir šiaulietei Ingridai Mackevičienei, pirkusiai BEKO skalbimo mašiną bei šaldytuvą. Jos kartu su būriu ištikimiausių BEKO atstovybės verslo partnerių ir geriausių BEKO pardavėjų vyko į Turkiją stebėti Lietuvos krepšinio rinktinės pasirodymų.

Beje, abiem moterims laimėjimas buvo toks netikėtas, kad išgirdusios apie jį, iš pradžių negalėjo tuo patikėti. Sulaukusios organizatorių skambučių laimėtojos įtarinėjo, kad kažkas juokauja, o gal net ir pinigus išvilioti ketina. „Tik vėliau, kai joms buvo atsiųsta kelionės programa, laimėtojos pagaliau patikėjo, kad sėkmė nusišypsojo iš tikrųjų.“ - pasakojo BEKO prekinį ženklą atstovaujančios įmonės UAB “AG Trade” direktorė Akvilė Parnarauskienė. – „Laimėtojos stebėjosi, kad šiais laikais dar kas nors kažką dovanoja. Nes dabar, anot jų visi  tik apgauti nori“.

Keturiasdešimties BEKO sirgalių grupei buvo parinktos ypatingai patogios rungtynių stebėjimui vietos. Lietuviai stebėjosi, kad BEKO sirgaliai sėdi kone prie pat aikštelės. Tuo tarpu kiti sirgaliai iš Lietuvos su legenda tapusiu Sėkla priešakyje mūsų šalies rinktinės pasirodymus stebėjo iš atokesnių tribūnų. BEKO sirgaliai ne tik stebėjo varžybas, bet rengė ir totalizatorių, bei keliavo po įspūdingas Turkijos vietoves.

BEKO ir toliau  rengia malonias staigmenas. Jau nuo šio pirmadienio prasideda akcija, kurios metu pirmieji 200 pirkėjų įsigiję šios produkcijos ir užsiregistravę internete www.beko.lt iš karto gaus po firminį BEKO-SPALDING krepšinio kamuolį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: