„Samsung“ parodoje IFA 2010 demonstravo inovatyvius skaitmeninius fotoaparatus ir vaizdo kameras  (0)

„Samsung Electronics“ IFA 2010 parodoje, vykstančioje Berlyne, demonstravo naujus, inovatyvius skaitmeninių fotoaparatų ir vaizdo kamerų modelius. Jie padės kompanijai pasiekti užsibrėžtą tikslą iki 2012 metų tapti vienų iš trijų pirmaujančių šios rinkos dalyvių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Inovatyvios HD raiškos vaizdo kameros Kompanija parodoje pristatė naują „Full HD“ raiškos vaizdo kamerą T10. Šiame modelyje įmontuotas 20 laipsnių kampu pakreiptas objektyvas leidžia filmuoti ir fotografuoti nevarginant riešo, kas dažnai įvyksta naudojant įprastas vaizdo kameras. Filmavimo procesą patobulinti leido HMX-T10 įrengtas 2,7 colio (6,8 cm) įstrižainės jutiklinis LCD ekranas ir įdiegta galimybė vienu metu filmuoti ir fotografuoti 4,7 mln. taškų raiškos nuotraukas. HMX-T10 naudojamas pažangus, iš galinės pusės apšviečiamas (Back Side Illuminated) CMOS vaizdo jutiklis, kuris yra du kartus jautresnis nei įprasti CMOS jutikliai, bei optinė vaizdo stabilizavimo sistema – tai padeda užtikrinti ryškų vaizdą esant bet kokiam apšvietimui. Tuo tarpu parodoje demonstruota ką tik išleista nauja vaizdo kamera HMX-E10 pasižymi savo 270 laipsnių kampu pasukamu objektyvu, kuris leidžia matyti vaizdą ir filmuoti bet kokiu kampu. Kameroje integruotas papildomas USB jungties kištukas, todėl nereikės USB kabelio norint prijungti įrenginį prie kompiuterio ir perkelti savo įrašus. USB jungtis taip pat gali būti naudojama kameros akumuliatoriui įkrauti kelionėje. Kameros funkcionalumą dar labiau sustiprina E10 širdis – didelis ir galingas 1/3,2 colio CMOS vaizdo jutiklis, kuris fiksuoja vaizdus „Full-HD“ raiška. Lietuvos parduotuvėse vaizdo kamera T10 pasirodys spalio mėnesį. Planuojama, kad jos kaina sieks apie 1000 Lt. Fotoaparatai su dviem ekranais – išskirtiniai „Samsung“ pasiūlymai Nauji, neseniai pristatyti ir parodoje eksponuoti fotoaparatų modeliai ST600 ir ST100 papildo pernai sulig ST500 aparato išleidimu pradėtą skaitmeninių fotoaparatų su dviem LCD ekranais seriją. Tai rinkos sritis, kurioje „Samsung“ yra aiški lyderė nuo pat pirmojo modelio. Sukurti tokią technologiją įkvėpė unikali „Samsung“ įžvalga ir supratimas, ko vartotojai iš tikrųjų nori iš savo fotoaparatų. Lietuvos parduotuvėse fotoaparatas ST600 pasirodys rugsėjo mėnesį. Planuojama, kad ST600 kaina sieks apie 1032 Lt. ST600 ir ST100 turi du 1,8 colio (4,5 cm) įstrižainės LCD ekranus, kurie leidžia fiksuoti akimirkas nukreipus objektyvą į save bei nuo savęs. Abiejuose fotoaparatuose naudojama 14 mln. taškų dydžio matrica užtikrina ryškų ir aiškų vaizdą. Papildomas produkto privalumas – galimybė patogiai pasirinkti svarbiausias funkcijas aparatą pakreipus arba mostelėjus ranka.

Į fotoaparatus montuojami aukštos kokybės „Schneider Kreuznach“  objektyvai, naudojamos optinio ir skaitmeninio stabilizavimo sistemos, padedančios užfiksuoti vaizdus ryškiai.

ST600 fotoaparate įmontuotas galingas, 27 mm židinio nuotolio plataus kampo objektyvas su 5 kartų optiniu priartinimu. ST100 veikia 35 mm židinio nuotolio, 5 kartus optiniu būdu vaizdą galintis priartinti objektyvas. Abiejuose modeliuose įdiegtos inovatyvios funkcijos, tokios kaip fotografuojamo vaizdo atpažinimo technologija, kuri įvertina spalvas, ryškumą, judėjimą ir fotografuojamą objektą bei nustato tinkamiausią fotografavimo režimą, todėl kiekvieną kartą užtikrinama puiki vaizdo kokybė. Abu modeliai gaminami su keturių: ryškiai rožinės, auksinės, juodos ir raudonos spalvų, metalo apdaila puoštais korpusais.

ST80, PL90 – patogu prijungti ir dalintis vaizdais

Dar du „Samsung“ skaitmeniniai fotoaparatai PL90 ir ST80 iliustruoja „Samsung“ pastangas supaprastinti žmonių gyvenimą, eliminuojant papildomus kabelius, ir taip leidžiant paprastai bei patogiai keistis vaizdais su artimaisiais, draugais. Šiuos fotoaparatus parduotuvėse bus galima įsigyti rugsėjo mėnesį. Planuojama, kad ST80 kaina bus apie 860 Lt, tuo tarpu PL90 kainuos 480 Lt.

14,2 mln. taškų raiškos kompaktinis skaitmeninis fotoaparatas ST80 yra gausėjančios „Samsung“ aparatų su įdiegtu „Wi-Fi“ belaidžiu ryšiu serijos narys. Šiame modelyje įdiegta „Samsung“ technologija „AllShare“ (DNLA), 3 kartų optinio priartinimo funkcija ir didelis 3,0 colio (7,6 cm) įstrižainės platus jutiklinis ekranas, filmavimo HD raiška režimas.

Tuo tarpu 12,2 mln. taškų raiškos skaitmeninis fotoaparatas PL90 turi integruotą, atlenkiamą USB kištuką, kuriuo galima prijungti aparatą prie kompiuterio ir į jį perkelti vaizdus nenaudojant papildomų kabelių bei programinės įrangos, kadangi iš fotoaparato automatiškai įdiegiama „intelli-studio“ programa.

PL90 inovacinių funkcijų rinkinį taip pat papildo naujoji „Samsung“ technologija „Smart Auto“ ir išmanioji „Smart Auto“ funkcija, kurios leidžia gauti puikias nuotraukas bet kokioje situacijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: