„Samsung“ „Full HD“ vaizdo kamera HMX-T10 – patogus būdas išsaugoti įsimintinas akimirkas  (0)

„Samsung Electronics“ IFA 2010 parodoje, vykstančioje Berlyne, pristatė naują vaizdo kamerą HMX-T10. „Full HD“ raiška filmuojanti kamera turi 20 laipsnių kampu pakreiptą objektyvą, kuris leidžia filmuoti labai patogiai, nevarginant rankos ir riešo, kas paprastai nutinka naudojant įprastas kameras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvos parduotuvėse vaizdo kamera T10 pasirodys spalio mėnesį. Planuojama, kad jos kaina sieks apie 1000 Lt. HMX-T10 yra viena iš „Samsung“ naujos kartos kompaktiškų skaitmeninių vaizdo kamerų, kurios leidžia lengviau filmuoti „Full HD“ raiška. Šią kompaktišką kamerą patogu nešiotis su savimi, filmuoti įvairiose situacijose, redaguoti vaizdus kelionėje, neaukojant vaizdo kokybės.

Naujoji kamera išsiskiria savo stilinga apdaila ir kompaktišku dizainu. Nepaisant to, HMX-T10 siūlo naujoviškas filmavimo galimybes, padedančias užtikrinti aukščiausią nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybę. Vaizdo kamera galima vienu metu ir filmuoti „Full HD“, ir fotografuoti 4,7 mln. taškų raiška. Įdiegta optinė vaizdo stabilizavimo sistema kokybiškai slopina trikdžius, atsirandančius dėl judančių rankų.

Siekiant užtikrinti funkcionalumą ir pasiekti profesionalių įrašų kokybę, HMX-T10 įdiegta pažangi BSI (Back Side Illuminated – apšviečiama iš galinės pusės) CMOS matrica, kuri yra du kartus jautresnė nei įprastos CMOS matricos. Ji maksimaliai sumažina vaizdo iškraipymus ir užtikrina aiškius vaizdo įrašus bei nuotraukas netgi esant prastam apšvietimui. 

Filmavimą palengvina automatinis, išmanusis „Smart Auto“ režimas, kuris leidžia be jokio vargo kokybiškai fiksuoti vaizdą. 2,7 colio lietimui jautrus LCD ekranas pradžiugins vartotoją aiškiu ir detaliu nufilmuoto įrašo vaizdu, bei galimybe įrašus redaguoti. HMX-T10 taip pat yra įdiegta „intelli-studio 2.0“ programinė įranga, kuri leidžia lengvai ir patogiai valdyti ir redaguoti vaizdo įrašus ir nuotraukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: