Septyniems „Logitech“ gaminiams – „CES 2011 Innovations“ apdovanojimai  (0)

Septyni „Logitech“ gaminiai gavo 2011 metų „CES Innovations“ apdovanojimus už dizaino ir pagaminimo meistriškumą. Pripažinimą atskirose kategorijose pelnė „Logitech Keyboard Controller for Google TV“, „Logitech TV Cam“, „Logitech Wireless Solar Keyboard K750“, „Logitech HD Webcam C910“, „Logitech Wireless Gaming Mouse G700“, „Logitech Wireless Headset F540“ ir „Logitech Wireless Headset G930“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Integruotųjų namų sistemų kategorija: „Logitech Keyboard Controller for Google TV“

Integruotųjų namų sistemų kategorijoje apdovanojimą pelnęs įtaisas „Logitech Keyboard Controller for Google TV“ – belaidė klaviatūra su specialiu „Google TV“ valdikliu, kuri pateikiama kartu su „Logitech Revue with Google TV“ sistema, leidžia valdyti „Google TV“ paslaugą ir kitą pramogoms skirtą namų elektroniką – didelės raiškos televizorius, skaitmeninio vaizdo įrašymo įrenginius ar garso-vaizdo sistemas.

„Logitech Keyboard Controller“ yra viskas, ko reikia norint valdyti „Logitech Revue with Google TV“ sistemą. Jame integruota įprasto dizaino klaviatūra, tad naudotis juo yra paprasta kiekvienam – nereikia specialiai mokytis. Yra jutiklinė plokštelė su slenkamosios juostelės valdymo funkcija, mygtukai „Atgal“ ir „Pradinis puslapis“, padedantys paprasčiau naršyti internete.

Be įprasto valdymo pele bei klavišais, „Logitech“ integravo mygtukus, skirtus valdyti televizorių, garso-vaizdo sistemą ir skaitmeninio vaizdo įrašymo įrenginį. Jais galima įjungti televizorių, pagarsinti muziką, rasti norimus įrašus įrašiklyje ir tam nereikia papildomo atskiro nuotolinio valdymo pultelio.

Asmeninės elektronikos įtaisų kategorija: „Logitech TV Cam“

Apdovanojimas asmeninės elektronikos įtaisų kategorijoje teko „Logitech TV Cam“ kamerai, skirtai „Google TV“ sistemai. Naudojant šią kamerą galima užmegzti didelės raiškos vaizdo pokalbius naudojant HD televizorių, kompiuteris tam nereikalingas. Ją lengva prijungti prie „Logitech Revue“ sistemos naudojant USB jungtį. „Carl Zeiss“ lęšiai užtikrina, kad „Logitech TV Cam“ vaizdas bus ryškus ir aiškus, o garsas, kaip ir tikimasi iš „Logitech“ internetinių kamerų, aukščiausios kokybės.

„TV Cam“ kamera pritaikyta didelei patalpai – jos plačiakampis objektyvas aprėpia daugiau vaizdo, taigi vienu metu į kadrą tilps visa šeimyna ir draugai. Taip bendrauti patogiau ir natūraliau. Kameroje integruoti du skaitmeniniai kryptiniai mikrofonai sumažina triukšmą ir aidus, kurie neretai pasitaiko didesnėse patalpose. „Logitech RightLight 2“ technologija pritaiko vaizdą silpno apšvietimo sąlygoms, o penkių kartų skaitmeninio priartinimo galimybė leidžia pasikalbėti „akis į akį“.

„Logitech Revue“, „Logitech TV Cam“ ir „Vid HD“ programinės įrangos komplektas užtikrina iki 720p raiškos vaizdo kokybę. Norint paskambinti su vaizdu, tereikia prijungti „Logitech TV Cam“ prie „Logitech Revue“ sistemos, pasirinkti iš anksto įdiegtą „Logitech Vid HD“ programėlę ir skambinti artimiesiems arba draugams, kurie taip pat naudoja „Vid“ programinę įrangą. Ją nemokamai galima atsiųsti iš interneto ir naudoti PC arba „Mac“ kompiuteriuose.

Išorinės kompiuterinės įrangos kategorija: „Logitech Wireless Solar Keyboard K750“

„Logitech Wireless Solar Keyboard“ klaviatūra savo akumuliatorių įkrauna naudodama šviesos energiją per integruotą saulės elementų plokštelę. Pirmoji „Logitech“ klaviatūra su saulės elementais gali būti įkraunama ir apšviestose patalpose. Įkrauto akumuliatoriaus energijos pakanka mažiausiai trims mėnesiams naudojimui visiškoje tamsoje, o signalinis indikatorius parodo, kiek įkrovos dar yra likę.

Papildoma saulės energijos programėlė pateikia pagrindinę informaciją apie akumuliatoriaus įkrovą, įspėja, kada reikia daugiau energijos ir netgi turi apšvietimo intensyvumo matuoklę. Vos 0,85 cm storumo, elegantiška „Logitech Wireless Solar Keyboard“ klaviatūra atrodo gerai, ir ją malonu naudoti.

Išorinės kompiuterinės įrangos kategorija: „Logitech HD Webcam C910“

Aukščiausio lygio „Logitech HD Pro Webcam C910“ gali ne tik įrašyti didelės raiškos vaizdą (1080p) bei leidžia mėgautis video skambučiais naudojant 720p raiškos vaizdą, bet pasižymi ir itin aiškiu garsu, kurį padeda sukurti du, abipus internetinės kameros objektyvo įmontuoti mikrofonai. C910 kamera išsiskiria savo moderniu minimalizmu – yra tik 2,5 cm storio.

Kiekvienoje naujoje „Logitech“ didelės raiškos internetinėje kameroje naudojama „Logitech Fluid Crystal“ technologija, padedanti sukurti ryškius vaizdus, sklandžiai perteikti judesį ir natūraliai atrodančias spalvas. Vienu mygtuko paspaudimu nufilmuotą HD vaizdo įrašą galima įkelti į „Facebook“ bei „YouTube“.

Elektroninių žaidimų kategorija: „Logitech Wireless Gaming Mouse G700“

„Logitech Wireless Gaming Mouse G700“ pelė yra optimizuota MMO tipo žaidimams ir kartu pasižymi precizišku valdymu, reikalingu šaudyklės (FPS) žaidimams. 13 tiksliai išdėliotų valdymo mygtukų gali būti užprogramuoti atlikti atskirus veiksmus ar visą jų seką vienu spustelėjimu. Tačiau, kai šių valdiklių nereikia, jie netrukdo naudotis pagrindinėmis pelės funkcijomis. Dėl naudojamos didelės spartos belaidės sąsajos, pelė tenkina kompiuterinių žaidimų našumo reikalavimus ir suteikia laisvę.

G700 yra sukurta taip, kad natūraliai priglustų prie delno, todėl ja patogu žaisti žaidimus ir ilgą laiką. Pelės akumuliatorių galima įkrauti kabeliu ir tuomet, kai ji naudojama.

Elektroninių žaidimų kategorija: „Logitech Wireless Headset F540“ 

Vaizdo žaidimų kompiuterių mėgėjams skirtas belaides „Logitech Wireless Headset F540“ ausines galima prijungti prie trijų įtaisų, tarp jų – PS3 ir „Xbox 360“ žaidimų kompiuteriais, ir klausytis muzikos, kalbėtis su draugais ar žaisti žaidimus nevaržomam laidų. Ausinėse integruoti visi reikalingi valdikliai – nepriklausomi balso ir žaidimo garso reguliatoriai, mikrofono nutildymo mygtukas, įvesties kanalo pasirinkimo valdiklis, kuriuo galima perjungti iš vieno į kitą garso šaltinį neatsistojant nuo sofos. Ausinės apgaubia ausis ir sumažina aplinkos triukšmą – tai leidžia geriau pasinerti į žaidimo veiksmą ar klausomos muzikos garsus.

„Logitech Wireless Headset F540“ yra 40 mm skersmens lazeriu sureguliuoti garsiakalbiai, atkuriantys stereofoninį garsą su gausiomis detalėmis. Triukšmą filtruojantis mikrofonas reiškia, kad balsas bus girdimas aiškiai ir žaidžiant žaidimus.

Elektroninių žaidimų kategorija: „Logitech Wireless Gaming Headset G930“

„Logitech Wireless Gaming Headset G930“ panardina į erdvinį 7.1 „Dolby“ garsą, sukurdamos mažiausiais garsais užpildytą virtualią erdvę, kurioje žaidėjas išgirs savo oponentą anksčiau, nei šis jį pamatys. Žaidimams pritaikyta belaidžio ryšio sąsaja užtikrina visapusišką dvikryptį, nesuglaudinto, taigi nepraradusio savo detalumo, garso perdavimą – žaidėjas gali sutelkti dėmesį į veiksmą, jo nevargins vėluojantis ar iškraipytas garsas.

G930 žaidimų ausinės komplektuojamos su trimis programuojamais G klavišais, kurie padeda valdyti muziką, pokalbių programas. Ausinių paminkštinimai yra patogūs, nevargina ausų, bet apsaugo nuo pašalinių garsų. Triukšmą pašalinantis mikrofonas užtikrina aiškų balsą, tad leidžia tinkamai koordinuoti savo žaidėjų komandos veiksmus. Integruoto akumuliatoriaus įkrovos pakanka 10 valandų naudojimo. Bet jeigu ir to per mažai vienai žaidimo sesijai, komplekte esantis įkrovimo stotelė leidžia įkrauti akumuliatorius ir naudojant ausines.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: