Kovos su celiulitu būdai. Yra ir naujovių!  ()

Atrodo, kad kova su celiulitu yra tokia sena kaip ir pats gyvenimas… Gerkite daugiau vandens, judėkite, valgykite tik daržoves – patarimų tikrai labai daug. Tačiau kad ir kaip yra stengiamasi, kartais net ir jaunos lieknos merginos vis tiek niekaip nenugali apelsino žievelės efekto ant savo šlaunų arba kitos kūno vietos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nėra vieno „stebuklingo“ celiulito gydymo būdo, tačiau yra keletas metodų, kurie gali padėti pagerinti odos išvaizdą. 

Venus Legacy

Venus Legacy – vienas inovatyviausių ir šiuo metu dažniausiai aptariamų kovos su celiulitu metodų. Tai yra universalus aparatas, kuris veikia naudodamas 4D kombinuotas energijas. Įvairiapusis dažnis audinyje padeda sukurti terapinę energiją bei užtikrina vientisą audinių šildymą. Gilus įsiskverbimas užtikrina lipolizę, tai yra riebalų lydimas, taip pat atliekamas stimuliuojantis limfodrenažas, galiausiai, aktyvuojama kraujo apykaita. Visa tai padeda sumažinti celiulitą. 

Gyvensenos pokyčiai  – ir vėl apie tą patį

Greta inovatyvios technologijos taip pat siūlome keisti savo gyvenimo režimą, kuris ir daro įtaką celiulito atsiradimui. Būtinai kasdien valgykite daug vaisių, daržovių, nesmulkintų grūdų ir liesų baltymų. Venkite perdirbto maisto, cukraus ir sočiųjų riebalų. 

Mankštinkitės bent 30 minučių per dieną. Mankšta padeda pagerinti kraujotaką, sumažinti riebalus ir sustiprinti raumenis. Aišku, reikia kasdien gerti pakankamai vandens. Tai padės užtikrinti, kad oda būtų hidratuota ir elastinga. Retas žino, tačiau stresas taip pat veikia Jūsų odą. Jis gali pabloginti celiulitą. Raskite Jums priimtinų būdų – kaip sumažinti stresą savo gyvenime.

Medicininės procedūros

Greta Venus Legacy taip pat yra ir kitų medicininių celiulito mažinimo priemonių. Yra keletas skirtingų lazerio gydymo būdų, kurie gali būti naudojami celiulitui gydyti. Lazeriai padeda suskaidyti riebalus ir skatina kolageno gamybą. Mėgstama radijo dažnio terapija. RF terapija naudoja radijo bangas odai šildyti ir stimuliuoti kolageno gamybą. Ultragarso terapija naudoja ultragarso bangas suskaidyti riebalus ir pagerinti kraujotaką.

Kuo situacija yra sudėtingesnė – tuo daugiau metodų vienu metu reikia derinti arba rinktis tuos medikamentinius gydymo būdus, kurie yra efektyviausi.

Medikų rekomenduojami celiulito prevenciniai „įrankiai“ yra:

  • Sveikai maitinkitės.

  • Reguliariai mankštinkitės.

  • Išlaikykite sveiką svorį.

  • Gerkite daug vandens.

  • Venkite streso.

  • Nerūkykite.

Jei jus neramina celiulitas – pasitarkite su savo gydytoju. Jis gali rekomenduoti tinkamiausią gydymo būdą. Nėra jokio būdo visiškai užkirsti kelią celiulitui, tačiau galite imtis kelių veiksmų, kad sumažintumėte jo atsiradimo riziką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()