Tarptautinis teniso turnyras „Davis Cup“ – tiesiogiai internetu  (0)

Portalo 15min.lt ir kanalo TV1 iniciatyva, kasmetis tarptautinis vyrų teniso turnyras „Daviso taurė“ („Davis Cup“), vyksiantis kovo 4-6 dienomis Taline, „Rocca al Mare" teniso centre, bus transliuojamas gyvai internetu, adresu www.15min.tv/gyvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais Tarptautinės teniso federacijos (ITF) rengiamose teniso varžybose Lietuvai atstovaus Teniso profesionalų asociacijos (ATP) reitinge 73-iąją vietą užimantis Ričardas Berankis, 382-ąją – Laurynas Grigelis, 1091-ąją – Dovydas Šakinis ir šešiolikmetis Julius Tverijonas, jaunių ITF reitinge užimantis 360-ąją vietą. „Daviso taurės“ turnyre dalyvauja komandos iš 137 šalių.

„Tenisas, kaip sporto šaka, dar tik skinasi kelią į lietuvių širdis, tačiau pastebimai augant šios sporto šakos populiarumui, vis daugiau žmonių ima ne tik stebėti talentingiausių Lietuvos tenisininkų pasiekimus, tačiau ir patys žaidžia šį žaidimą“, – sako bendrovės „15 min“ vadovas Tomas Balžekas. Jo teigimu, sportininkams yra labai svarbus tautos palaikymas, o kadangi šiais metais Lietuvos vyrų teniso komanda „Daviso taurės“ turnyre žais svečiuose, tiesioginėmis transliacijomis siekiama palaikyti jaunuosius sportininkus ir suteikti galimybę kuo daugiau Lietuvos žmonių žiūrėti rungtynes.

Briuselyje ištraukti burtai lėmė, kad „Daviso taurės“ turnyro Europos ir Afrikos zonos II grupės pirmajame etape susirungs Lietuvos ir Estijos teniso komandos. Vienetų mačai vyks kovo 4 d. 14.00 val. ir kovo 6 d. 12.00 val., dvejetų mačą tenisininkai žais kovo 5 d. 14.00 val. Pergalės atveju, mūsų šalies atstovai antrajame etape susitiktų su Maroko-Bosnijos ir Hercogovinos mačo nugalėtojais.

15min.tv – pirmasis Lietuvoje nemokamos televizijos internete projektas, šiais metais nominuotas judėjimo „Aš Lietuvai“ apdovanojimui „e.Pasiekimas: Didžiausia pridėtinė vertė“. 15min.tv įgyvendina lietuviškų kanalų retransliacijas ir tiesioginių transliacijų projektus: pernai buvo tiesiogiai transliuojamas Didžiojo dvidešimtuko (G20) susitikimas Seule, džiazo atlikėjų iš Niujorko „Himalayas“ pasirodymas Vilniuje, „Fluxus ministerijoje“. Šių metų kovą 15min.tv tiesiogiai transliuos jaunų grupių konkursą „Garažas“ iš muzikinio klubo „Tamsta“, interneto konferenciją „Login 2011“ bei „Kino pavasario 2011” trumpametražių filmų programą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)