„Baltic Data Center“ tapo „sidabrine“ Microsoft“ partnere  (0)

Duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderei Baltijos šalyse „Baltic Data Center“ programinės įrangos kūrėja „Microsoft“ suteikė „sidabrinės“ partnerystės statusą (angl. Silver Partner). „Baltic Data Center“, kaip viena geriausių partnerių, buvo įvertinta atsižvelgiant į įgyvendintus projektus ir specialistų kvalifikaciją serverių ir skaitmeninės rinkodaros srityse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei dešimt metų su „Microsoft“ bendradarbiaujanti „Baltic Data Center“ iki šiol buvo „Microsoft“ sertifikuota partnerė (angl. Certified Partner). TEO įmonių grupei priklausančios „Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus Sauliaus Markūno teigimu, glaudi partnerystė su pasauliniu savo srities lyderiu ir nuolat didinama kompetencija leidžia užtikrinti geriausią paslaugų kokybę.

Praėjusiais metais „Baltic Data Center“ daugiau nei 3 tūkst. TEO įmonių grupės darbuotojų kompiuterių sėkmingai įdiegė „Microsoft“ programinės įrangos „Windows 7“ paketus, taip pat integravo „Microsoft Lync“ ir IP telefonijos sistemas, leidžiančias skambinti iš kompiuterio į fiksuotojo ir mobiliojo ry­šio telefonus.

Pasak „Microsoft Lietuva“ generalinio direktoriaus Mindaugo Glodo, „Baltic Data Center“ yra puikus pavyzdys, kaip laiku atnaujinami „Microsoft“ sprendimai gali užtikrinti verslui svarbių sistemų našumą ir patikimumą. „Ši bendrovė skiria didelį dėmesį darbuotojų kompetencijai didinti, joje „Microsoft“ sertifikuotų specialistų būrys auga bene sparčiausiai“, - sakė M. Glodas.

Apie „Baltic Data Center“

„Baltic Data Center“ – duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderė Baltijos šalyse, priklausanti TEO LT, AB įmonių grupei. Įmonė valdo septynis modernius, didžiausius saugumo reikalavimus atitinkančius duomenų centrus ir yra pirmoji savo srities bendrovė Baltijos šalyse, kurios veikla įvertinta tarptautiniu informacijos saugos standarto ISO 27001 sertifikatu.

„Baltic Data Center“ paslaugomis pasitiki ir naudojasi didžiausios Lietuvos ir užsienio įmonės. Nuolat auganti bendrovė pagrindinį dėmesį skiria klientų verslo tęstinumui, saugumui, taupymui ir konkurencingumui užtikrinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: