Nauja "Skytech" atstovybė – Šiauliuose  (0)

Vienas didžiausių specializuotų prekybos skaitmenine technika tinklų Lietuvoje SKYTECH.LT ir toliau įrodinėja, kad IT rinka mūsų šalyje atsigauna ganėtinai sparčiai. Vos pusantrų metų gyvuojanti, tačiau jau stipriai savo srityje įsitvirtinusi ir vartotojų pripažinimą pelniusi įmonė vėl plečiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 12 - ąją duris atvėrė jau septintasis SKYTECH prekybos salonas. Naujoji atstovybė įsikūrė pačiame Šiaulių miesto centre, Rūdės g. 19. Klientų patogumui, šalia yra dvi didelės automobilių stovėjimo aikštelės. Nuo pat atidarymo dienos, naujasis salonas šiauliečius kviečia ne tik išsirinkti geidžiamiausią skaitmeninę techniką, dalyvauti atidarymo loterijoje, pasinaudoti šventiniai pasiūlymais, tačiau ir gauti profesionalią konsultaciją IT klausimais. Būtent profesionalios vadybininkų konsultacijos ir išskirtinis dėmesys klientui yra vienas iš veiksnių, padėjusių SKYTECH pelnyti ir išlaikyti vartotojų pasitikėjimą. Kaip ir kituose miestuose, Šiaulių salono darbuotojai yra didžiulę patirtį turintys savo srities profesionalai. Už salono vairo stojo jau 15 metų IT srityje dirbantis šiaulietis Tomas Vienažindis. Pasak jo, „Šiauliuose tokios parduotuvės kaip SKYTECH trūko jau kurį laiką. Daugiausia dėl to, jog mes vadovaujamės kitokiu požiūriu ir kiekvienam klientui stengiamės suteikti maksimalią dėmesio dozę bei, išklausę jo poreikius, pasiūlyti optimalų sprendimą už priimtiną kainą.“ Naujojo salono vadovas taip pat džiaugiasi tuo, jog į SKYTECH užsukę šiauliečiai ir miesto svečiai galės rinktis prekes ne tik iš esančių vitrinose, tačiau ir iš elektroninės parduotuvės katalogo, kuriame šiuo metu yra daugiau kaip 30 000 prekių. „Visada stengiuosi, kad klientai liktų patenkinti. Ir patenkinti ne tik dabar, tačiau ir visada. Taip elgtis skatinu ir savo kolektyvą, tad stengsiuosi užtikrinti, kad kiekvienas mūsų klientas išeitų norėdamas pas mus sugrįžti ir vėl“ – sako T. Vienažindis.

Naujasis salonas Rūdės gatvėje nėra pirmas SKYTECH žingsnis į Šiaulius. Iki šiol čia veikė specializuotas SKYTECH serviso bei užsakomosios prekybos centras, kuriame buvo galima užsisakyti prekių iš elektroninės parduotuvės www.skytech.lt.

„Atidarę prekybos saloną Šiauliuose, toliau planuojame plėsti specializuoto serviso centro veiklą bei šios veiklos teritoriją“, - teigia UAB „SKYTECH.LT“ direktorius Arsenijus Musajevas. Šiuo metu serviso centras, esantis Vytauto g. 111,  atlieka pilną kompiuterinės technikos remontą: keičia matricas, remontuoja apipiltus bei sudaužytus kompiuterius, keičia mikroschemas. Klientui pageidaujant, sugedusios dalys gali būti keičiamos dėvėtomis arba išskirtinėmis, vienetinės gamybos dalimis. Serviso centre taip pat galima įsigyti naudotų kompiuterių. Serviso meistrai tvarko GPS navigacijų techninę bei programinę įrangą.

UAB „SKYTECH.LT“ savo veiklą pradėjo 2009 m. ir šiuo metu valdo 7 prekybos skaitmenine technika salonus šešiuose Lietuvos miestuose bei internetinę parduotuvę www.skytech.lt. Sparčiai augantis prekybos tinklas per 2010 m. pasiekė 14 milijonų litų apyvartą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: