Cido sulčių akademijoje dalyvauja jau 2500 lietuvių  (0)

Prie pozityvią gyvenseną skatinančio projekto Cido sulčių akademija prisijungė jau 2500 žmonių visoje šalyje. Dauguma jų (1500) – aktyviai sveikatingumo programoje dalyvaujantys moksleiviai, kurie noriai geria sultis, atlieka mankštą rytais bei sužino apie mankštos ir sulčių ryte naudą kūnui ir sveikatai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lino Kleizos labdaros ir paramos fondas siekia, kad kuo daugiau vaikų Lietuvoje užaugtų sveiki ir sportiški. Šiam tikslui pasiekti labai svarbu, kad vaikai būtų susipažinę su sveika gyvensena ir mityba. Todėl visada palaikome tokius pozityvius projektus, kaip Cido sulčių akademija“, - teigia Mindaugas Gobikas, Lino Kleizos labdaros ir paramos fondo direktorius.

„CIDO sulčių akademija” visą balandį kviečia moksleivius ir suaugusiuosius iš visos Lietuvos burtis į penkių žmonių komandas, 5 dienas gerti po stiklinę sulčių, atlikti jogos pratimus bei stebėti teigiamus pokyčius kūnui ir sveikatai. Pačių aktyviausių ir energingiausių dalyvių laukia puikūs prizai: SONY Walkman MP3 grotuvai bei viešbučio „SPA Hotel Belvilis“ 350 Lt vertės dovanų kuponai.

Tarptautinės programos „5 dienoje” metu ekspertai nustatė, kad sveikatai sustiprinti žmogui per dieną reikia suvalgyti apie 400 g. vaisių, daržovių arba išgerti jų sulčių. Deja, vienas Lietuvos gyventojas kasmet išgeria mažiau nei 5 litrus sulčių, tai yra šešis kartus mažiau nei vidutinis Vokietijos gyventojas (28l) bei du kartus mažiau nei vidutinis Estijos gyventojas (11l). Šio kiekio toli gražu nepakanka, kad organizmą aprūpintume vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis.

Dietologai bei gydytojai rekomenduoja 100 proc. sultis vartoti kiekvieną dieną ir taip aprūpinti organizmą vitaminais, mineralais, angliavandeniais ir kitomis vertingomis maistinėmis medžiagomis, kurios turi teigiamos įtakos ne tik imunitetui, bet ir regėjimui, širdies, kraujotakos sistemos darbui.  Vaisius ir daržoves dažnai galima keisti 100 proc. sultimis. Apsirūpinti visomis reikalingomis medžiagomis ypač svarbu mažiesiems, todėl svarbu juos supažindinti su sveikos gyvensenos pagrindais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: