"Sitness 100/110" ir "Sitness 200" – unikalios jogos kėdės  (0)

„Kėdžių centro“ salonai Vilniuje ir Klaipėdoje vieni pirmųjų Europoje pradėjo prekiauti unikaliomis Sitness 100/110 ir Sitness 200 darbo kėdėmis, kurios sukurtos vadovaujantis jogos principais. Vokietijos kėdžių gamintojas Topstar, kuriam Lietuvoje atstovauja „Kėdžių centras“, kartu su idėjos autoriais dviem jogos entuziastais iš Izraelio šias kėdes kūrė ir tobulino net dvejus metus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot „Kėdžių centro“ vadovės D. Žvikienės, šios darbo kėdės dėl savo unikalių savybių – tikra sėdėjimo revoliucija. Jogos, turinčios 2500 metų senumo tradicijas, idėjos (siekti kūno ir dvasios harmonijos, šalinti įtampą ir nuovargį, mažinti stresą, teikti energijos) buvo įkūnytos kėdėse Sitness 100/110 ir Sitness 200. Šių kėdžių konstrukcija leidžia sėdėti kitaip. „Ypač svarbus šių kėdžių konstrukcijos ypatumas – neribotos sėdėjimo pozicijų galimybės, – teigia vadovė. – Kėdėse integruota unikali atrama kojoms, kuri leidžia dirbti jas susikėlus arba susikryžiavus vadinamojoje lotoso pozoje.“ Šiuos pranašumus tikrai įvertins žmonės, kurie susipažinę su joga, taip pat žmonės, kurie daug laiko sėdi darbo kėdėje.

Sėdint įprastoje kėdėje nugaros raumenys nejuda, atrofuojasi, nepalaiko stuburo, kuris pavargsta, deformuojasi, sukeldamas nugaros skausmus. Kėdėse yra integruotas Body Balance Tec mechanizmas, kuris leidžia kūnui judėti į priekį ir į šonus kartu su sėdimąja kėdės dalimi. Taip sėdint  lyg ant gimnastikos kamuolio  nuolat mankštinami nugaros raumenys, jie stiprėja, tampa lankstesni, stipriau laiko stuburą. Nuolat judant stimuliuojami judėjimo centrai žmogaus smegenyse, dėl to didėja žmogaus darbingumas ir dėmesio koncentracija. Šis nuostabus Body Balance Tec mechanizmas patentuotas visoje Europoje. Patentas pagrįstas medicininiais tyrimais, o tuo negali pasigirti nė vienas analogiškas rinkoje esantis mechanizmas. Po pusės metų nuolatinio sėdėjimo ant kėdžių su Body Balance Tec mechanizmu, 97 procentai apklaustųjų patvirtino, kad gerokai sumažėjo nugaros skausmai.

UAB „B.G.M“ direktorius Arūnas Birmontas teigia, kad savo biure sėdėdamas ant Sitness 100 kėdės jaučiasi „savo stichijoje“. Verslininkas jau 5 metus domisi joga, kuri nelengvais gyvenimo laikotarpiais padėjo perkainoti vertybes, siekti harmonijos. „Aš laimingas sėdėdamas šioje kėdėje, nes galiu sėdėti taip, kaip esu įpratęs, praktikuodamas jogą. Kai kabinete esu vienas, taip ir sėdžiu susikryžiavęs kojas beveik lotoso pozoje.  Šitaip sėdint kojų ir stuburo raumenys mankštinasi, suteikia daugiau energijos. Stuburas – jungtis tarp žemės ir dangaus, jame – visi energiniai centrai, todėl labai svarbu, kad jis būtų sveikas“, – sako A.Birmontas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: