HP stiprina valdomo spausdinimo paslaugų verslą įsigydama „Printelligent“  (0)

Technologijų kompanija HP pasirašė susitarimą dėl „Printelligent“ bendrovės, teikiančios centralizuotai valdomo spausdinimo paslaugas, įsigijimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Printelligent“ su savo infrastruktūra, programine įranga ir kvalifikuotais specialistais įsiliejusi į glaudžius santykius su partneriais, patirtį ir didelę paslaugų, sprendimų bazę turinčią HP sustiprins HP pirmaujančias pozicijas valdomo spausdinimo paslaugų rinkoje. Savo ruožtu, šis įsigijimas padės ir HP partneriams sustiprinti santykius su klientais, atrasti naujų pajamų šaltinių.

Pasak IDC vaizdavimo ir spausdinimo, dokumentų sprendimų bei SVV grupės viceprezidentės ir generalinės direktorės Angele Boyd, pasauliniu mastu didžiausios galimybės valdomo spausdinimo paslaugoms atsiveria vidutinio dydžio įmonių (turinčiose 100-499 ir 500-999 darbuotojų) segmente, kuris, kaip tikimasi, artimiausiu penkerių metų laikotarpiu augs vidutiniškai po 14-23 proc. per metus.

„Būdami rinkos lyderiai, šiuo įsigijimu einame dar toliau, sustiprindami savo galimybes pasiūlyti paslaugas ir sprendimus per savo partnerius smulkaus ir vidutinio verslo įmonėms, – sakė HP vaizdavimo ir spausdinimo grupės vykdantysis viceprezidentas Vyomeshas Joshis. – Savo įsipareigojimus partneriams mes sutvirtiname suteikdami jiems tokio lygio technologiją ir patirtį, kurie neturi precedentų rinkoje“.

„Printelligent“ per 23 metus sukūrė pirmaujančius rinkoje valdomo spausdinimo pasiūlymus, – sakė „Printelligent“ vykdantysis direktorius Robas Wellmanas. – Su HP jėga šie pasiūlymai ir toliau augs, o partneriai pateiks lygių neturinčius sprengimus, padėsiančius klientams geriau valdyti savo spausdinimo ūkius“.

Užbaigus įsigijimo sandorį, „Printelligent“ bus integruota į HP vaizdavimo ir spausdinimo grupės „LaserJet“ ir korporacinių sprendimų padalinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: