Patogios logistikos integracijos verslo klientams, auginantiems e.komercijos verslus  ()

Elektroninei prekybai mušant naujus rekordus, vis reikšmingesnis tampa ne tik pirkėjų apsipirkimo patogumas bei paprastumas, bet ir patogios siuntimo opcijos pardavėjams. Produktas ir elektroninės parduotuvės sukūrimas yra tik viena kelionės pusė, kuriai turi pasiruošti pardavėjas. Kita pusė, kuri vyksta pirkėjui jau užsakius prekę – siuntimas. Tendencijos rodo, kad iki 2025 m. 80% visų B2B pardavimų tarp tiekėjų ir profesonalių pirkėjų vyks skaitmeniniuose kanaluose, todėl labai svarbu, kad vartotojai sparčiau priimtų naujas technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektroninės prekybos integracijos užaugina lokalius verslus pasauliui

DHL, būdami logistikos rinkos lyderiais visame pasaulyje, siuntas e.komercijos klientams pristato į daugiau nei 225 pasaulio šalių ir teritorijų, taip išplėsdami e-parduotuvių galimybes pasiekti dar daugiau pirkėjų ir pristatyti prekes prakštiškai bet kur visame pasaulyje. Tokiu būdu ne vienas DHL klientas išplėtojo savo verslą pasauliniu mastu ir padidino pardavimus. „Be aukštos siuntų pristatymo kokybės ir greičio, DHL žengia koja kojon ir su skaitmenizacijos sprendimais, todėl klientai gali būti tikri, kad ir visos naujausios elektroninės prekybos logistikos tendencijos jiems bus pasiekiamos. Investuojame į pažangiausias technologijas, kad mūsų klientams būtų kuo papraščiau paruošti siuntų važtaraščius, iškviesti kurjerį ir sekti siuntų kelią. Tikiu, kad visos įmonės siekia dirbti kuo efektyviau ir skirti atskiro darbuotojo vien tik siuntų važtaraščiams pildyti bei siuntoms stebėti nenorėtų. Tad šie sprendimai didžiulė pagalba dabartinėje kliento kasdienybėje“  - sako DHL Lietuva Generalinis direktorius Mindaugas Pivoriūnas.

 

DHL Express sukurta MyDHL+ programa, DHL Express Commerce modulis e-komercijai bei MyDHL API palengvins prekių logistikos sprendimus elektroninėms parduotuvėms labiau nei bet kada.

„Elektroninių parduotuvių Lietuvoje, naudojančių DHL Express Commerce įskiepį vis daugėja. Džiaugiamės, kad daugiau nei pusė visų mūsų e-komercijos klientų jau integravo ir sėkmingai naudoja DHL Express Commerce“ - teigia DHL Lietuva Pardavimų ir Rinkodaros skyriaus vadovė Aušra Rutkauskienė.

Kaip siunčiama siunta su MyDHL+?

Visa MyDHL+ programa sukurta taip, kad kuo daugiau žingsnių būtų galima automatizuoti - nuo reikiamos siuntos registravimo, paėmimo iki sekimo bei pristatymo funkcijų vienoje platformoje.

Vienas iš MyDHL+ programos privalumų - ištobulinta pristatymo adresų pasirinkimo forma, leidžianti maksimaliai sumažinti pristatymo gavėjui klaidų tikimybę. Taip pat, keliais paspaudimais sistemoje rasite visą siuntų istoriją. Dar vienas labai svarbus aspektas - tai siuntų sekimas ir personalizuoti pranešimai klientui apie užsakymo būseną. Papildomas funkcionalumas – siuntėjo darbinės zonos personalizavimas pagal jų poreikius. Dar greičiau ir patogiau jums!

 

Kaip veikia DHL integracija?

Kiti svarbūs įrankiai e.komercijos verslams: MyDHL API, DHL Express Commerce integracijos. Susiejus DHL Express Commerce modulį su Jūsų elektronine parduotuve, vos klientui apsipirkus, užsakymas įkrenta į užsakymų sąrašą, kurį belieka patvirtinti ir išsiųsti. Taip pat pirkėjas, po atlikto užsakymo, automatiškai gauna visa informacija apie paruoštą siuntą ir jos išsiuntimą. DHL Express Commerce galima integruoti su didžiausiomis elektroninės prekybos platformomis, tokiomis kaip: „Magento“, „Shopify“, „WooCommerce“, „Amazon“ ir „eBay“.

Na o MyDHL API paslaugų naudojimas leidžia mūsų klientams integruoti DHL internetinius siuntimo sprendimus į kliento sukurtą internetinį puslapį, sandėlio arba kliento aplikaciją. Tai suteikia galimybę sekti siuntas, matyti tranzito laikus, įkainius bei kurjerių užsakymus.

 

DHL komanda suteikia klientams visą reikiamą informaciją apie programos ir įskiepių integraciją, prireikus pateikia klientams paruoštą aiškią dokumentaciją.

DHL Express paslaugos prieinamos visiems

Norime dar kartą sugriauti mitą, kad DHL partnerystė nėra prieinama kiekvienam verslui. Galime pasiūlyti itin ekonomiškus siuntimo variantus siuntoms, keliaujančioms visame pasaulyje. Mūsų logistikos sprendimai yra stiprūs tuo, kad turėdami daugybę skirtingų siuntimo būdų, galime pasiūlyti itin patrauklias siuntimo kainas. Be kainų išlaikome aukštus pristatymo kokybės rodiklius, todėl neabejotinai esame konkurencingi ir patikimi elektroninių parduotuvių logistikos partneriai.

Paprasta siuntų siuntimo integracija, lengvas valdymo procesas ir aukšti pristatymo kokybės rodikliai leidžia e-komercijos verslams labai greitai augti ir iš lokalių verslų virsti globaliais. Su DHL galite būti tikri, kad siuntos saugiai ir sklandžiai keliaus visame pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: