Akcija "Mano ekologiška Kalėdinė eglutė"  (2)

VDU organizacija „Modusas“ įgyvendindami projektą „Kauno jaunimo kūrybos sodas“ kviečia atvykti į Kauno botanikos sode pirmą kartą organizuojamą renginį „Mano ekologiška Kalėdinė eglutė“. Jo metu puošime eglutes pačių pagamintais žaisliukais iš atliekų ir įvairių perdirbtų medžiagų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio tikslas – skatinti mokinių domėjimąsi aplinkos apsauga, atliekų perdirbimo galimybėmis, ugdyti aplinkai draugišką jaunąją kartą. Organizatoriai yra įsitikinę, kad jaunas ir gamtą mylintis žmogus – tai švaresnio bei ekologiškesnio pasaulio kūrėjas.

Jaunimo organizacijos ir moksleiviai – kviečiami atvykti į VDU Kauno botanikos sodą (Ž. E. Žilibero g. 6) š.m. gruodžio 19 dieną 12 valandą ir atsivežti ne tik savo pagamintus žaisliukus iš atliekų (pvz.: iš valgykloje rastų tuščių sulčių pakelių, polietileninių maišelių, dėžių, iškarpytų ar išmargintų įvairiais atspalviais, o gal net pagamintų iš savo pačių perdirbto popieriaus), bet ir trumpą pristatymą apie savo ekologiškus eglutės žaislus. Kiekviena grupelė ar klasė, galės išsirinkti ir papuošti savo eglutę. Tikimės, kad moksleivių entuziazmas taps pavyzdžiu ir suaugusiems kaip mylėti bei saugoti gamtą. Kauno botanikos sode jūsų lauks Kalėdiniai prizai ir siurprizai! Moksleivių bei jaunimo organizacijų grupes, kurie atvyks papuošti savo eglutės, kviečiame iki gruodžio 16 dienos registruotis elektroniniu paštu: ajmdmodusas@gmail.com. Elektroniniame laiške prašome nurodyti: mokyklą, kurioje mokotės/organizacijos, kuriai priklausote pavadinimą, dalyvių skaičių, kontaktinius duomenis (elektroninio pašto adresą ar telefono numerį). Jeigu Jums kilo daugiau klausimų – skambinkite telefonu: 867309497 Giedrė, arba rašykite adresu: ajmdmodusas@gmail.com

Akademinio jaunimo mokslinės draugijos „Modusas“ narių vardu

Lukas Žemaitis, AJMD „Modusas“ prezidentas

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: