„Sony“ pristatė 15 naujų „Handycam“ vaizdo kamerų, pasižyminčių patobulintomis galimybėmis  (0)

„Sony“ pristatė naują, spalvingą ir stilingą 2010 metų pavasario vaizdo kamerų liniją, kurią sudaro 15 naujų modelių, pasižyminčių pažangiomis optinėmis technologijomis ir smagiomis, patogiomis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausios klasės „flash“ atmintinės ir diskinių kaupiklių modeliuose (CX550V, XR550V, CX350V, XR350V, CX305) naudojami „Sony G“ objektyvai, kurie turi platesnį apžvalgos kampą ir gali aprėpti 2 kartus didesnę sritį palyginus su jų pirmtakais. CX550V/XR550V modeliuose objektyvo židinio nuotolis siekia 29,8 mm filmuojant ir 26,3 mm fotografuojant (pagal 35 mm standartą).

Naujas „Optical SteadyShot Active Mode“ režimas apima optines ir elektronines vaizdo stabilizavimo sistemas ir užtikrina geriausią „3 ašių“ vaizdo stabilizavimą naudojant tiek plataus kampo (daug apimančio), tiek siauro (priartinančio) filmavimo režimą. Palyginus su ankstesniais „Handycam“ modeliais be „Optical SteadyShot Active Mode“, naujieji vidutinės ir aukštos klasės modeliai su šiuo režimu iki 10 kartų sumažina virpesius filmuojant plačiausiu kampu ir iki 2 kartų – naudojant maksimalų didinimą. Tai padeda sumažinti užfiksuoto vaizdo drebėjimą, kai filmuojama kamerą laikant rankoje. Patobulinta elektroninė vaizdo stabilizavimo sistema taip pat pagerina ir pradinės klasės „HD“ (didelės raiškos) modelių fiksuojamo vaizdo stabilumą iki 10 kartų palyginus su standartiniu „SteadyShot“ režimu.

„Sony“ taip pat patobulino „Exmor R“ CMOS jutiklį ir padidino jo jautrumą šviesai du kartus. Šis jutiklis naudojamas visuose „HD“ „Handycam“ modeliuose, taip pat aukščiausios klasės standartinės raiškos DCR SX73 kameroje. Tai leidžia išgauti geresnės kokybės vaizdą filmuojant prastesnio apšvietimo sąlygomis. Buvo patobulintas automatinis ryškumo nustatymas – jis tapo tikslesnis ir dvigubai spartesnis palyginus su ankstesnėmis „Handycam“ kameromis.  Visi „HD“ modeliai gali įrašyti didelės raiškos vaizdą iki 24 Mb/s srautu – tai daugiausia, ką gali pasiūlyti AVCHD formatas ir tai leis įrašyti kiekvieną akimirką geriausia galima kokybe .

„Handycam“ vaizdo kamerose debiutuoja ir „Cyber-shot“ fotoaparatuose naudojamas „Intelligent AUTO“ („iAUTO“) režimas, kuris automatiškai aptinka filmavimo aplinkybes, parenka vieną iš 10 filmuojamos scenos tipų ir atitinkamai optimizuoja filmavimo nustatymus. Įdiegta nauja „Golf Shot“ funkcija, kurią naudojant, kamera per sekundę užfiksuoja 200 atskirų kadrų. Vėliau juos galima peržiūrėti kaip sulėtintą vaizdą ar sudėtus atskirais mažais kadrais į vieną nuotrauką.

Naujuose standartinės raiškos modeliuose naudojami CCD vaizdo jutikliai irgi pasižymi didesniu jautrumu. Juose integruota ir veidų aptikimo filmuojant bei fotografuojant funkcija. Pradinės klasės standartinės raiškos vaizdo kamerose įmontuotos ir filmavimui skirtos apšvietimo lempos. Naujieji „Sony Handycam“ modeliai prekyboje pasirodys 2010 metų vasarį.

Orientacinė mažmeninė kaina:

HDR-XR550VE - 5250 LTL;

HDR-XR350VE - 3900 LTL;

HDR-CX550VE - 4900 LTL;

HDR-CX350VE - 3500 LTL;

HDR-CX305E - 2900 LTL.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: