„Samsung“ išleidžia naujos eros nešiojamus kompiuterius - naujus R serijos modelius  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd.“, buitinės elektronikos rinkos lyderis ir pasaulinis IT technologijų lyderis, šiandien pristatė R serijos nešiojamų kompiuterių papildymą – šešis ypač stilingus naujus modelius – galingus R780, R580 ir R480 ir stilingus R730, R530 ir R430.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Modeliuose R780, R580 ir R480 įdiegtas „Intel® Core™ i5-520M“* procesorius veikia greičiau nei jūs įsivaizduojate, procesoriaus galia automatiškai padidinama tada, kai tai labiausiai reikalinga. Kuriate didelės raiškos filmą, komponuojate skaitmeninį muzikos įrašą, redaguojate nuotraukas ar pasirenkate „kiečiausius“ kompiuterinius žaidimus – visas sudėtingas užduotis spręsite lengviau ir produktyviau nei, kada nors anksčiau. Visi šeši modeliai pagaminti laikantis naujojo „Samsung“ apdailos stiliaus „Touch of Color crystal“, kuris suteikia elegancijos, blizgesio ir lengvumo įspūdį. Ergonomiškas dizainas ir išskirtinė sistema „haptics“, modeliuose R780 ir R580 įdiegta skaitmeninė klaviatūra, užtikrina malonesnį ir produktyvesnį eksploatavimą. Siekiant apsaugoti nuo susidėvėjimo ir pažeidimų, panaudota įbrėžimams atspari „Samsung“ korpuso danga, kuri yra specialiai sukurta. Ji apsaugo nuo pirštų atspaudų pėdsakų, saugo nešiojamą kompiuterį nuo naudojant kasdien neišvengiamų sutrenkimų ir smūgių.

Naujieji „Samsung“ R serijos nešiojamieji kompiuteriai suteikia pribloškiančias vaizdo atkūrimo galimybes. HD raiškos LED ekranai (17.3” – R780/R730, 15.6” – R580/R530, 14.0” – R480/R430) užtikrina aiškiausius vaizdus ir ryškiausias spalvas. Įdiegtas patogus 16:9 ekrano formatas leidžia smagiau žiūrėti naujausius HD filmus ir žaidimus. Be to, kiekviena vaizdo įrašo detalė atrodo labai tikroviškai atkuriant pažangiuosius 3D grafinius vaizdus, kadangi įdiegta naujausia vaizdo plokštė „NVIDIA GeForce“*.

Šiuose galinguose įrenginiuose įdiegta eilė naudingų funkcijų. Viena iš jų - USB lizdas „miegok ir krauk“ („sleep-and-charge) (tik R780, R580 ir R480) leidžia įrenginį krauti netgi tada, kai nešiojamas kompiuteris išjungtas. „AnyPC”** nuotolinė kompiuterio prieiga leidžia vienu mygtuko spustelėjimu prisijungti prie kompiuterio namuose ar biure, duomenų perdavimą, naudojant šį būdą, daro saugiu ir nesudėtingu. Unikali „Phoenix FailSafe®”*** programinė įranga (tik modeliuose R730, R580, R530, R480 ir R430) užtikrina galimybę sekti kompiuterį, jį pavogus. Ši galinga prieš vagystes nukreipta paslauga leidžia stebėti pamesto ar pavogto tinklo kompiuterio buvimo vietą ir įrašyti, valdyti, atgaminti arba ištrinti svarbius duomenis.

„Samsung“ R serijos nešiojamieji kompiuteriai yra ypač visapusiški kompiuterijos pasaulio veikėjai, kadangi užtikrinamas išskirtinis mobilusis funkcionalumas ir pramogos, kurie puikiai  dera su savitu „Touch of Color“ dizainu,” - pasakė Seongwoo Nam, „Samsung” IT Sprendimų padalinio vykdantysis viceprezidentas ir vadovas. „Įdiegus pažangią vaizdo plokštę, daugialypės terpės funkcijas ir didelės talpos standžiuosius diskus, naujieji R serijos modeliai puikiai tenkina šiuolaikinių vartotojų poreikį sistemoms, kurios atkuria neįtikėtinus HD raiškos žaidimus ir filmus.“

„Samsung“ R serijos nešiojamieji kompiuteriai pažymėti ženklu “TCO Certified” dėl puikių aplinkosaugos ir funkcionalumo savybių, atitinka “ECO RoHS” reikalavimus. Ergonomiškai suprojektuoti, siekiant užtikrinti patogiausią naudojimą ir funkcionalumą, “Samsung” kompiuteriai taip pat savo konstrukcijoje neturi gyvsidabrio ir naudoja žymiai mažiau elektros energijos, kadangi įdiegtas LED galinis apšvietimas. Šie įrenginiai labai lengvi, tvirti ir kompaktiški, turi ir kitų “žaliųjų” privalumų. Juos gaminant naudojama mažiau energijos, kaip ir jų kasdienėje veikloje.

„Samsung“ modelius R780, R580 ir R480, R730, R530 ir R430 bus galima įsigyti nuo sausio pradžios EMEA, Amerikos ir Azijos šalyse. Pilnos gaminių specifikacijos: http://www.samsungcomputer.com

* Gamyklinė komplektacija.

** Nemokamas 60 dienų išbandymas.

*** Nemokamas 30 dienų išbandymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)