„Samsung“ pristato 2010 m. LCD televizorių liniją  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd.“, buitinės elektronikos rinkos lyderis ir prizais apdovanojama inovacijų kūrėja šiandien pristatė 2010 m. LCD HD televizorių rinkinį, įskaitant 750 ir 650 serijas. Kiekviena serija užtikrina kokybiškesnį vaizdą ir pažangias sąsajas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdiegus DLNA tinklo galimybes ir naująjį „Crystal TV“ dizaino stilių („Touch of Color“ dizainas JAV), šie HD televizoriai pakėlė išskirtinumo kartelę savo kategorijose. 750-osios serijos modeliuose įdiegta 3D technologija leidžia vaizdui „iššokti“ iš ekrano, todėl žiūrovas pasijunta veiksmo dalyviu. „Samsung“ įdiegė eilę vaizdą gerinančių priemonių, įskaitant procesorių „HyperReal™ Engine“, kuris užtikrina ypač tikroviškas spalvas ir kontrastą. Be to, visi 2010 m. LCD televizoriai žymiai geriau tenkina naujojo ekologijos standarto „Energy Star 4.0“ reikalavimus. „Samsung“ LCD televizorių linija demonstruojama parodoje „International Consumer Electronics Show“, kuri vyksta Las Vegaso „Convention Center“ 2010 m. sausio 7-10 d., stende Nr.11026. „Samsung“ didžiuojasi sukurusi žymiai kokybiškesnius HD televizorius, kurie ir toliau puikiai tenkina augančius vartotojų poreikius,” – pasakė Yangkyu Kim, „Samsung Electronics“ Vizualinių ekranų padalinio vyresnysis viceprezidentas. „Įdiegus naująjį pribloškiantį dizaino stilių, žymiai pagerinus vaizdo kokybę, ryšio galimybes ir energijos naudojimo efektyvumą, mūsų 2010 m. LCD televizorių linija žada didesnį vertingumą vartotojams.“

Prijunk televizorių prie „Samsung Apps“

Įdiegus „Ethernet“ ryšį ir belaidžio ryšio galimybes, 2010 m. LCD televizorių linija puikiai paruošta tenkinti didėjantį vartotojų poreikį „turiniui be sienų.” Patobulinta „Internet@TV“ funkcija turi „Samsung Apps“ galimybę, kuri leidžia lengviau ir turiningiau rinktis turinį ir priemones iš svarbiausių tinklalapių ir šaltinių: „AccuWeather.com“, „The Associated Press“, „Blockbuster“, „Fashion TV“, „Netflix“, „Picasa“, „Pandora“, „Rovi“, „Travel Channel“, „Twitter“, „USA TODAY“, „Vudu“ ir „YouTube“. Primones galima parsisiųsti ir peržūrėti televizoriuje stebint vaizdą ekrane. Visuose aukščiausios klasės LCD modeliuose pradedant 650-ąja serija ir aukščiau, įdiegta patobulinta funkcija „Internet@TV“ su „Samsung Apps“.

Įdiegus DLNA belaidį ryšį ir suderinamumą su daugialypės terpės įrenginiais, vartotojai gali belaidžiu būdu persiųsti nuotraukas, filmus ir muzikos įrašus iš kompiuterio, mobiliojo telefono ir skaitmeninės fotokameros į didįjį ekraną pramogoms su draugais ir šeima.

„Samsung“ LCD 750 serija

„Samsung“ 240 Hz LCD 750 serijos modeliai nustato naują reikalavimų kartelę modernioms inovacijomis, kurios diegiamos LCD HD televizoriuose naudojant sukurtą 3D technologiją ir spinduliavimą.  Įdiegtas 3D procesorius yra optimaliai pritaikytas ir suderintas su eile 3D formatų. Be to, „Samsung“ 3D sistema užtikrina pilnos spalvingumo paletės vaizdą ir labiausiai įtikinantį, įspūdingą filmų atkūrimą. 

Komplekte su kompanijos sukurtu „3D Blu-ray“ grotuvu (BD-C6900) ir aktyviais akiniais, „Samsung“ užtikrina pilną sprendimą, kuris į namus įveda 3D kino teatrą. Ši sistema taip pat gali būti pritaikyta televizijos transliacijoms, žaidimams ir legaliems DVD diskams, kuriuos atkuriant 2D vaizdas automatiškai konvertuojamas į 3D formatą realiajame laike. Pasirinkus ne 3D režimą, vis tiek matysite vieną iš geriausios kokybės vaizdų, kurie yra įmanomi HD raiškos televizoriams. Visa tai vienu mygtuko spustelėjimu.

„Samsung“ LCD 650 serija

Praturtinta eile funkcijų ir galimybių, „Samsung“ 650-oji serija žavi gražia konstrukcija, daugialypės terpės funkcijos leidžia atkurti skaitmeninį turinį su nesugadinta pirmaprade „Full HD“ raiška. 120 Hz funkcija įdiegta 650-osios serijos modeliuose pasireiškia tuo, kad naujoji „Ultra Clear“ matrica atkuria turtingesnę, tikroviškesnių spalvų paletę, užtikrina didesnį kontrastą ir aiškumą, kurie yra iki šiol neregėti LCD ekranuose. LCD televizorių dizainas yra išskirtinis ir atitinka U linijos „Touch of Color“™ (ToC™) tradicijas. Naujieji modeliai yra plonesni ir kompaktiškesni.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: