„Hyundai“ gavo aukščiausią įvertinimą agentūros „J.D. Power and Associates“ 2009 m. pradinės kokybės tyrime (IQS)  (0)

JAV rinkos tyrimų agentūra „J.D. Power and Associates“ pranešė, kad 2009 m. pradinės kokybės tyrimo (Initial Quality StudySM (IQS)) duomenimis „„Hyundai““ markės automobiliai gavo aukščiausią įvertinimą ne prestižinių automobilių grupėje, o visų markių tarpe buvo ketvirti. Pirmąsias tris vietas pasidalino „Lexus“, „Porsche“ ir „Cadillac“. „Hyundai“ automobilių savininkams jų automobiliai kėlė mažiau rūpesčių nei kurios kitos markės lengvieji automobiliai ar sunkvežimiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalia puikių bendrų įvertinimų „Hyundai Elantra“ (parduodama JAV) gavo apdovanojimą už geriausią pradinę kokybę kompaktiškų automobilių segmente. „Hyundai Elantra“ taip pat pateko į pažangiausių automobilių pramonės modelių dešimtuką (iš 245 modelių). Visiškai naujas „Hyundai Genesis“, 2009 m. išrinktas Šiaurės Amerikos metų automobiliu, gerokai lenkia vidutinio dydžio prestižinių automobilių klasės vidutiniokus. „Hyundai Accent“ užėmė antrąją vietą labai konkurencingame pusiau kompaktiškų automobilių segmente. Tyrimo rezultatai paremti vartotojų nurodytais automobilio trūkumais 100 automobilių. „Hyundai“ rezultatas buvo 95, o tai yra gerokai aukščiau už vidurkį 108. Tai reiškia, kad apklausti 100 „Hyundai“ automobilių savininkai nurodė mažiau nei vieną problemą viename automobilyje. Šiais metais „Hyundai“ jau antrą kartą pripažinta geriausia neprestižinių automobilių marke IQS tyrime. Ankstesniuose 2004 ir 2006 metų tyrimuose „Hyundai“ rezultatas buvo 102.

Pradinės kokybės tyrimas (IQS) paremtas 80 000 savininkų, įsigijusių naujus automobilius 2009 m. vasario – balandžio mėnesiais, atsakymais. Jie pateikė savo atsakymus per 90 dienų laikotarpį nuo naujo automobilio įsigijimo (2009 metų modelio). Tyrime vertinami 228 požymiai, įskaitant bendrą vairavimo įspūdį, variklį, pavarų dėžę ir daugybe kitų problemų bei konstrukcijos trūkumų, kuriuos nurodė automobilių savininkai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: