4G interneto MEZON kainos svyruoja rinkos ritmu  (0)

WiMAX ryšio tinklą Lietuvoje sparčiai diegianti bendrovė Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), siekdama sudaryti kuo palankesnes sąlygas gyventojams naudotis pažangiausios ryšio technologijos internetu, dar labiau sumažino neribotą duomenų kiekį suteikiančių 4G interneto MEZON planų mėnesinį mokestį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirašius 36 mėnesių sutartį, planas „Nevaržyk“ dabar kainuoja tik 49 Lt/mėn., o planas „Pramogauk“ – 69 Lt/mėn.

„Mes reaguojame į rinkos pokyčius – atidžiai stebime ekonominę šalies situaciją ir matome realias gyventojų galimybes naudotis interneto paslaugomis. Mažėjant pajamoms, turi kristi ir paslaugų kainos“, – tvirtina Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jis pabrėžia, kad Telecentras teikia išskirtines – ketvirtos kartos (4G) belaidžio interneto paslaugas ir stengsis taip formuoti interneto MEZON kainodarą, kad nepaisant ekonominio nuosmukio kuo daugiau mūsų šalies gyventojų galėtų naudotis Lietuvoje ir visame pasaulyje pažangiausia ryšio technologija.

Atsižvelgdama į tai, kad internetas tapo viena iš svarbiausių informacijos sklaidos priemonių ir dauguma žmonių internetu siekia naudotis neskaičiuodami megabitų, bendrovė Telecentras dvidešimčia litų sumažino duomenų kiekio neribojančių planų mėnesines įmokas.

Kaip teigia E. Ropė, planas „Nevaržyk“ pritaikytas tiems, kas dažnai naršo internete ir jau įprato žiūrėti internetu atsisiųstus filmus ar klausytis muzikos, keistis nuotraukomis ir pan. Šis planas garantuoja maksimalią ryšio spartą iki 2 Mb/s. Planas „Pramogauk“ skirtas tikriems interneto aistruoliams – tiems, kurie jau nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be interneto ir nori ypač greitai siųsti didelius duomenų srautus. Planu „Pramogauk“ besinaudojantiems klientams suteikiama net iki 10 Mb/s ryšio sparta.

Sumažintos „Nevaržyk“ ir „Pramogauk“ planų kainos – ne vienintelis interneto vartotojų lūkesčius atliepiantis Telecentro žingsnis. Liepos pradžioje bendrovė paskelbė pratęsianti kito, itin didelio populiarumo sulaukusio, plano  „Atrask“ galiojimą. Šį planą įsigijusiems klientams vos už 1 litą per mėnesį suteikiama 1 GB parsisiunčiamų duomenų, o kiekvienas papildomas megabaitas kainuoja tik 1 ct. Be to, nereikia pasirašyti jokių ilgalaikių sutarčių.

Plano „Atrask“ sėkmę komercijos direktorius aiškina tuo, kad jį įsigiję klientai jaučiasi saugūs, nes bet kuriuo momentu gali apriboti savo poreikius iki 1 GB ir nemokėti už papildomas interneto paslaugas, jeigu jomis nesinaudoja.

Pasak Telecentro atstovo, laisvė kontroliuoti ir pačiam mažinti arba didinti išlaidas internetui patraukli daugeliui žmonių, bet tai yra psichologinio pobūdžio aspektas, nes dauguma plano „Atrask“ vartotojų visgi neriboja savo poreikių ir už prieinamą kainą siunčiasi daugiau nei 1 GB duomenų. E. Ropė pridūrė, kad dar daugiau sutaupyti MEZON klientai gali užsisakydami interneto paslaugas elektroniniu būdu (e. parduotuvė veikia interneto svetainėje www.mezon.lt) ir naudodamiesi nuolat skelbiamų akcijų privilegijomis. Jis taip pat priminė galimybę naudotis lizingo paslauga.

Spartusis belaidis internetas MEZON jau veikia penkiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose ir pajūryje – Palangoje, Nidoje, Šventoje, taip pat Tauragėje ir Utenoje, o netrukus pasieks ir Alytų bei kitus apskričių centrus.

Užsisakyti paslaugas galima MEZON salonuose: Vilniuje – Sausio 13-osios g. 10, Goštauto g. 4, „Akropolio“ ir „Panoramos“ prekybos centruose, Kaune – Vaižganto g. 13 ir prekybos centre „Savas“, Panevėžyje – Topolių g. 15 ir prekybos centre „Babilonas“, Šiauliuose ir Klaipėdoje – prekybos centruose „Akropolis“, Tauragės siuntimo tarnyboje Norkaičių k. Sutartis pasirašiusiems klientams suteikiama galimybė, išbandžius paslaugą, jos atsisakyti per dvi savaites.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)