Rugsėjo 1-osios proga Kauno botanikos sode įvyks "Mažojo zoologijos sodo" atidarymas  (0)

Rugsėjo 1-ąją dieną kviečiame į Kauno botanikos sodą, kuriame 17:00 valandą vyks „mažojo zoologijos sodo“ atidarymas, o 18:00 valandą su teisingos muzikos doze koncertuos diksilendas „DixXband“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Renginio dieną nuo 16:00 val. įėjimas į botanikos sodą kainuos: suaugusiems – 10 Lt., moksleiviams nuo 12 iki 19 m., studentams, pensininkams, neįgaliesiems – 5 Lt., vaikams nuo 5 iki 12 m. – 1 Lt. Kauno botanikos sodo adresas: Ž.E.Žilibero g. 6, Kaunas Tel. pasiteiravimui: (8-37) 295300; 390033 http://botanika.vdu.lt.

Diksilendas "DixXband" jau šešeri metai sėkmingai “džiazuoja” Lietuvos padangėje bei už jos ribų. Grupės pagrindinė muzikos kryptis yra Naujojo Orleano stilius bei džiazo standartai.

Diksilendas „DixXband“ yra viena iš vedančiųjų grupių Lietuvoje, grojančių šį muzikos stilių ir pats populiariausias bei profesionaliausias diksilendas Lietuvoje, užsiimantis aktyvia koncertine veikla. Šis kolektyvas koncertuoja muzikiniuose klubuose, džiazo festivaliuose, miestų šventėse, verslo renginiuose. Taip pat jau išbandė ir kitų šalių /Prancūzija, Ukraina, Lenkija/ džiazo scenas. Kolektyvas surengė apie 400 koncertų, iš klausytojų sulaukdamas tik teigiamų ir malonių atsiliepimų.

Diksilendo„DixXband“ grojami muzikos stiliai - bliuzai, diksilendai, pop muzikos kūriniai (cover), skambantys diksilendo ritme, Latin Jazz. Grupės repertuarą sudaro Gillespie, J.Brown, B.Bernie, K.Casey, D.Ellington, L.Armstrong, S.Williams bei Lietuvių kompozitorių M.Vaitkevičiaus, T.Adomavičiaus kompozicijos.

Su tikru nuoširdumu, jaunatviška energija trykštanti ir iš visos širdies atliekama diksilendo „DixXband“ muzika, pakelia klausytojams gerą nuotaiką ir suteikia malonių emocijų. Visa tai ko šis kolektyvas ir siekia. Kolektyvo nariai:

Kristina Svolkinaitė - vokalas

Raimundas Arnašius - trimitas

Tomas Razmus - soprano/tenoro saksofonai

Remigijus Terminas - trombonas

Rolandas Babraitis - klavišiniai

Aleksandras Dunis - gitara

Evaldas Andziulis – mušamieji

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: