VDU Kauno botanikos sode - meną ir mokslą apjungiantis renginys "Artefaktai"  (0)

"Step service" ir minimal.lt kviečia visus į vienos paros meno, mokslo ir muzikos vyksmą unikalioje erdvėje - Kauno botanikos sode - mokysimės ir įkvėpimo semsimės iš gamtos renginyje "Artefaktai. Menas per mokslą: Bionika"


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

DIENOS šviečiamoji bei vizualinė programa: seminarai ir paskaitos etnobotanikos, ekologijos temomis, mini "workshopai", eksperimentai, kūrybinės dirbtuvės; žemės, kraštovaizdžio meno, eko-meno, green graffiti, instaliacijų parodos pristatymas visoje botanikos sodo teritorijoje. "Vintažinės" gamtosauginės propagandos plakatų paroda. Veiks žaliasis/eko turgelis ir augalinio maisto baras.

Dalyvauja menininkai ir jų komandos:

Orideko, Iso, Parfum, A.Pukis, D. Valentaitė, P. & L. Česiūnai, V. & A. Pečialiūnai, G. Velykis, Artūras & Erika, D. Dovidavičius & A. Siderkevičius, Eglė & V. Žaltauskas, minpliu, A. Seliuta, J. E. Kaubrys, Choice, I. Sataite, G. Kardokas, Rūta & Emilija, D. Gruzas, O. Staškevičienė, Z. Dargienė, B. Sarapienė, Vainius, L. Michalauskaitė & V. Zagorskas, J. Stankevičius, I. Borodina ir kt. Lauko scenoje akustinė ir elektroninė muzika: "Promophobia djs", "Katman 2""Orchestra", Karolis Buržinskas, ir kt.

NAKTIES programoje, kuri tęsis dvaro buvusiose arklidėse, atsiskleis rūšinės muzikos įvairovė. Trijose skirtingose erdvėse skambės: acid, dubstep, halfstep, minimal, techno, ambient, experimental garsai. Vinilais, mygtukais ir kitais būdais klausą džiugins elektroninės muzikos scenos veikėjai iš Lietuvos ir Europos. Ypatingas nakties vakaro sprogmuo - svečiai iš užsienio: "iTal Tek" ir "Syntheme" iš leidybinių įrašų namų "Planet µ".


bio scena:
ITAL TEK Live (Planet-?, Square Records) UK
GENYS (One Ear Stereo)
MARK SPLINTER (Dubstep.lt)
E-ROOT (Groove Tribe)
EQS (Step Service)

geo scena:
SYNTHEME Live (Planet ?, WéM? Records) UK
ENDIS (VSG)
ERNESTAS SADAU & SHN (min_for)
DARIUS KOLBA Live
YOULKA / OMAL / POL (Step Service)

astro scena:
AMORPH Live (Boltfish, Heldernacht, FOEM) BE
FILMJÖLK Live (Heldernacht, Tri Postal) BE
GAIANA Live (Arcona Creation)
S13 (Eternia, Liquid V, IM:LTd)
EL-T (min_for)
ASSASSID Live (Step Service)

Bilietus greitai ir patogiai galite įsigyti internetu. Taip pat, bilietai parduodami ir "Bilietų Pasaulio" bilietų kasose - MAXIMA prekybos centruose ir VAGOS knygynuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: