Nauja delnine „Sony MHS-PM1 Mobile HD“ vaizdo kamera nufilmuotais vaizdais ir nuotraukomis paprasta pasidalinti internete  (0)

Nauja, stilinga „Sony MHS-PM1 Mobile HD“ mėgėjiška vaizdo kamera paprasta filmuoti kasdienes akimirkas ir siųsti aukštos raiškos vaizdus į internetą. „PM1“ geba filmuoti „1080p“ raiška (1440x1080 taškai), 30 kadrų per sekundę sparta ir filmuotą vaizdą įrašo MP4 formatu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Joje yra CMOS jutiklis, kuris užtikrina ir ryškias 5 mln. taškų raiškos nuotraukas. Kameroje įdiegta PMB vaizdų peržiūros ir dalijimosi jais programinė įranga padeda greitai peržiūrėti ir iškart nusiųsti norimus vaizdus į internetą. Kompaktiška, lengva kamera puikiai telpa į delną, dėl to ją lengva pasiimti kur tik beeitum. 270 laipsnių kampu pasukamą objektyvą, su 4 kartų skaitmeninio didinimo funkcija, galima atsukti į save ir, matant vaizdą ekrane, nusifilmuoti ar nusifotografuoti kartu draugais. Keturi užprogramuoti scenarijai – sporto, peizažo, prietemos ir priešinio apšvietimo, padeda užfiksuoti vaizdą įvairiomis sąlygomis. Atskiri filmavimo ir fotografavimo mygtukai taip pat palengvina naudojimąsi šia vaizdo kamera – nereikia gaišti laiko keičiant režimus. Nufilmuoti ar nufotografuoti vaizdai iškart įrašomi į „Memory Stick PRO Duo“ atminties kortelę, kurią galima įsigyti atskirai. Baigus filmuoti ar fotografuoti, galima spaudžiant mygtuką „Sharemark“, pažymėti geriausius kadrus ar filmukus persiuntimui į interneto portalus. Vaizdo kamerą prijungus prie kompiuterio USB kabeliu, kameroje įdiegta PMB programinė įranga nusiunčia pažymėtas nuotraukas, filmukus į internetinių nuotraukų albumų ar dalijimosi filmukais svetaines. PMB programinė įranga veikia su „Windows“ bei „Mac“* operacinėmis sistemomis. Ji suderinta su „Picasa Web Albums“ nuotraukų svetaine, „YouTube“ bei „Dailymotion“ dalijimosi filmais portalais. Taip pat galima paprasčiausiai pertempti norimas įrašų bylas į kompiuterį. „PM1“ vaizdo kamera bus parduodama „Sony Style“ parduotuvėse, internete svetainėje www.sonystyle.com ir autorizuotų Europos platintojų parduotuvėse. „MHS-PM1“ Lietuvoje pasirodys 2009 m. spalio viduryje. Orientacinė mažmeninė kaina – 670 LTL * Suderinimui su „Mac OS“ reikia atnaujinti įdiegtą programinę įrangą, parsisiuntus ją iš „Sony“ interneto svetainės.

„MHS-PM1“ techninės savybės

 

 

Savybės

Optika/objektyvas

35mm ekvivalentas: 47mm (16:9), 57mm, (4:3)

Apertūra: F3.6

Židinio nuotolis: 7.0mm

Fokusas: fiksuotas

Užrakto greitis: 1/30 - 1/4000

Skaitmeninis didinimas: 4 kartai

Vaizdo jutiklis

1/2.5” CMOS jutiklis

Vaizdo elementų skaičius

5038K

Laikmena

„Memory Stick PRO Duo“ (papildomai įsigyjama)

Įrašymo ir atkūrimo laikas

Naudojant 16GB „Memory Stick PRO Duo™“ (papildomai) : 1080/30p = 340 min., 720/30p = 510 min., VGA/30p = 990 min.

Vaizdo formatas

MPEG4 AVC/H.264 (MP4)

Vaizdo raiška

Iki 1440 x 1080

Nuotraukų raiška

5038K

Garso įrašymas

Stereo

Mikrofonas

Integruotas mono mikrofonas

Ekranas

LCD: 1.8 colių, 4:3 formato LCD ekranas (230K taškų)

„USB Streaming“

Yra

„Easy Operation“

Yra

„Multiple Language Display“

Yra

„Slide Show Mode“

Yra

Režimai

Sportas, kraštovaizdis, prieblanda, priešpriešinis apšvietimas, automatinis

Svoris

Be baterijos: 95g, su baterija: 120g

Dydis

24 x 103 x 55mm

Kompektuojami priedai

Įkraunama baterija (NP-BK1)

Kroviklis (BC-CSK or CSKA)

Komponentų A/V kabelis

A/V kabelis

Riešo dirželis

Programinė įranga / USB valdikliai / (CD-ROM)

USB laidas

 


Apie „Sony“

„Sony“ visame pasaulyje siūlo ir parduoda vaizdo ir garso aparatūrą, informacinėms technologijoms ir komunikacijoms skirtus gaminius plataus vartojimo ir profesionalių prekių rinkoms. „Sony“ yra viena iš pasaulinių skaitmeninių pramogų rinkos lyderių, savo produkcija apjungianti muzikinę, pramogų ir žaidimų pramonę. Fiskaliniais metais, kurie baigėsi 2009 m. kovo 31 d., „Sony“ apyvarta buvo 54,4 mlrd. eurų. Kompanijoje visame pasaulyje dirba apie 171 300 darbuotojų.

Europoje „Sony Group“ konsoliduota metinė apyvarta praėjusiais fiskaliniais metais, kurie baigėsi 2009 m. kovo 31 d., siekė 14,0 mlrd. eurų. Daugiau informacijos apie „Sony Europe“ rasite adresu http://www.sony-europe.com ir http://www.sony-europe.com/presscenter  

„Sony“, „Handycam“, „Exmor R“ ir „Optical SteadyShot“ yra registruoti „Sony Corporation” prekių ženklai. Visi kiti registruoti prekių ženklai priklauso jų teisėtiems savininkams.

„YouTube“ yra registruotas „Google, Inc.“ prekių ženklas.

„iMovie“, „Mac“ ir „Mac“ logotipas yra „Apple Inc.“ Registruoti prekių ženklai. „Works with iMovie“ logotipas yra registruotas „Apple Inc.“ prekių ženklas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)