Nauji „HP Deskjet All-in-One“ daugiafunkciniai spausdintuvai – produktyvumas už prieinamą kainą  (0)

Hewlett-Packard (HP) pristatė du naujus „HP Deskjet“ serijos daugiafunkcinius „All-in-One“ spausdintuvus – „HP Deskjet F2480“ ir „HP Deskjet F4580“. Jie siūlo didesnį našumą spausdinant už prieinamą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis spausdintuvas – „HP Deskjet F2480 All-in-One Series“ turėtų geriausiai tikti naudoti namuose tiems vartotojams, kuriems reikia galimybės spausdinti, taip pat kartais – kopijuoti ar skenuoti, tačiau neperžengiant savo biudžeto ribų. Tai - įrenginys, kuriuo paprasta naudotis: spausdinimas ir kopijavimas valdomas keturiais mygtukais, itin paprastas rašalinės pakeitimas. Komplektą, kuris nenusileidžia konkurentams savo ypatybėmis ir maža kaina, užbaigia lengvai įjungiamas popieriaus taupymo režimas. Įperkamiausias HP belaidis daugiafunkcinis „HP Deskjet F4580“ spausdintuvas yra patikimas ir funkcionalus, tuo pat metu – siūlomas už itin konkurencingą kainą. Šis įrenginys yra puikus pasirinkimas išlaidas ribojantiems vartotojams, kuriems reikia spausdinimo, kopijavimo bei skenavimo funkcijų, o taip pat – belaidės sąsajos, kuri leidžia spausdinti aukštos kokybės dokumentus iš bet kurios namų vietos. (1)

Didelė spausdinimo sparta – iki 28 puslapių per minutę (ppm) nespalvotai ir 22 ppm spalvotai(2)  ir papildomai įsigyjamos didelės talpos rašalinės užtikrina itin aukštą našumą. Abu įrenginiai atitinka taupaus energijos vartojimo standarto „Energy Star“ reikalavimus ir naudoja tokias funkcijas, kaip „HP Smart Web Printing“(3) ir greitąsias spausdinimo nuorodas, kurios padeda sumažinti rašalo bei popieriaus sunaudojimą. Tuo pačiu, panaudotas rašalines galima nemokamai atiduoti perdirbimui per „HP Planet Partners“(4)  programą. Be to, „HP Deskjet F4580“ gamybai naudotos perdirbtos medžiagos – apie 20 proc. įrenginio yra pagaminta iš tokių žaliavų. Taigi jis taupo ir mūsų planetos, ir piniginių resursus.

Aukštos klasės spausdinimas ir našumas

Sukurti taupantiems vartotojams, „HP Deskjet F2480“ ir „HP Deskjet F4580“ suderinami su „HP 300/300XL“ juodos spalvos bei trispalvių dažų rašalinėmis, kurios padeda išspausdinti aukštos kokybės, ilgaamžius dokumentus. Didelės talpos „HP 300XL“ rašalinėmis galima išspausdinti iki 2,5 karto daugiau puslapių (5).

Naujas įpakavimas

„HP Deskjet All-in-One Series“ spausdintuvai ir jiems tinkantys HP priedai išsiskiria nauja pakuote – juoda solidžia spalva, ryškiais paveikslėliais. Tai padės klientams lengvai surasti HP gaminius parduotuvių lentynose. Kaina ir prekybos pradžia (6):

„HP Deskjet F2480“ kaina Lietuvoje – 204 Lt., jis pradėtas pardavinėti rugsėjį.

„HP Deskjet F4580“ kaina Lietuvoje -  273 Lt,, jis bus pradėtas pardavinėti spalį.

Apie HP

HP, didžiausia pasaulyje technologijų kompanija, siūlo spausdinimo, asmeninių kompiuterių ir IT paslaugų programinę įrangą bei sprendimus ir siekia, kad naudojimasis technologijomis taptų paprastesnis tiek namų vartotojams, tiek verslo klientams. Daugiau informacijos apie HP (NYSE: HPQ) galima rasti interneto svetainėje http://www.hp.com.

(1) Reikalingas WPS maršrutizatorius su integruotu mygtuku, daugiau informacijos: www.hp.com/go/onebuttonwireless. Belaidžio ryšio veikimas priklauso nuo vietos sąlygų ir atstumo nuo belaidžio ryšio stotelės.
(2) Po pirmojo puslapio. Daugiau informacijos www.hp.com/go/inkjetprinter.
(3) Tik „Windows“ sistemai, reikalinga „Internet Explorer“ 6.0 – 8.0 versijos naršyklės.
(4) HP rašalinių grąžinimo ir perdirbimo programa veikia 41 šalyje bei vietovėje. Daugiau informacijos  www.hp.com/recycle.
(5) Palyginimas su „HP 300“ juodos ir trispalvių dažų rašalinėmis.
(6) Planuojama kaina Europoje, Artimuosiuose rytuose ir Afrikoje su PVM. Kainos gali keistis ir skirtis priklausomai nuo šalies.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: