Paskelbtas mokyklų konkursas dalyvauti projekte “Mokslas iš arčiau”  (1)

Kauno regioninis inovacijų centras, rengdamasis LR Švietimo ir mokslo ministerijos remiamo projekto „Mokslas iš arčiau“ įgyvendinimui, paskelbė Kauno rajono mokyklų konkursą. Šiuo metu norą dalyvauti projekte jau yra pareiškę virš 20 Kauno apskrities rajonų mokyklų, tačiau šiemet pagal projektą galėsime surengti tik 7 renginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto „Mokslas iš arčiau“ mokyklų atranka bus atliekama, remiantis prioritetiniais rodikliais: mokyklų galimybe talpinti daugiau moksleivių ir iš kitų rajono mokyklų, bei aktyvus moksleivių popamokinių būrelių vystymas moksline tematika. Numatomi 7 renginiai atskirose Kauno apskrities mokyklose Raseiniuose, Kaune, Jonavoje, Kėdainiuose, Prienuose, Kaišiadoryse ir Birštone.

Projekto „Mokslas iš arčiau“ metu bus surengtos paskaitos moksline tematika, diskusijos inovacijų klausimais. Projektas „Mokslas iš arčiau“ padės moksleiviams suvokti mokslo svarbą, pagerins mokslo žinių prienamumą, skatins moksleivius domėtis ir diskutuoti mokslo naujovių tema, o taip pat ugdys ir visos visuomenės žingeidumą bei inovacijų kultūrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: