Lietuvoje organizuojamas pirmasis studentų galvosūkių čempionatas  (4)

Tikriausiai jau niekas nepasakys kiek metų prabėgo nuo galvosūkių atsiradimo ar kas pirmieji juos pradėjo spręsti. Tačiau dabar svarbu ne tai - šis tekstas yra skirtas tiems, kurie ne tik sprendžia galvosūkius, bet ir mėgsta iššūkius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nekreipdami dėmesio į švietimo reformas, politikų ir dėstytojų batalijas, mažas stipendijas, grupė entuziastų nusprendė praskraidinti nuotaiką sau ir kolegoms studentams. Kas labai džiugu ir sveikintina, jog nuotaika bus keliama ne tradicinėmis lietuviškomis priemonėmis „po 100 gramų“, tačiau tikru iššūkiu galvočiams, žinantiems kas tai yra "Sudoku" ir "Kakuro". Tad visi studentai, nors kiek pasitikintys savo pilkųjų ląstelių galimybėmis, kviečiami registruotis į pirmąjį Lietuvos studentų galvosūkių čempionatą.

Pirmasis Lietuvoje analogų neturintis čempionatas vyks vasario 21 d. 12 val. Kauno Technologijos Universiteto Elektronikos rūmuose (Studentų g. 50 ). Dalyvių registracija prasidės nuo 11 val. (Išankstinė registracija internete).

Turnyro metu, kiekvienam čempionato dalyviui bus pateikta 14 galvosūkių užduočių, kurios bus įvertintos skirtingais balais pagal sudėtingumo lygį. O nugalėtoju bus pripažintas studentas, kuris teisingai išspręs daugiausiai galvosūkių ir surinks didžiausią balų skaičių.

Čempionato metu bus fiksuojamas Lietuvos rekordas – daugiausiai galvosūkių sprendžiančių studentų vienoje vietoje. Tad tai puiki progos palikti pėdsaką istorijoje.

Studentų galvosūkių čempionatą organizuoja: KTU Mechanikos ir Mechatronikos fakulteto Studentų atstovybė "MESA" ir galvosūkių žurnalų "OHO".

Renginio partneris: KTU Studentų atstovybė.

Organizatoriai garantuoja puikią nuotaiką, sunkias užduotis ir neišdildomus prisiminimus.

Daugiau informacijos, registracijos anketą ir čempionato taisykles gali rasti ČIA.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: