[Žinios trumpai] Okupantai Balaklijos „mero pavaduotoju“ paskyrė išskirtinę asmenybę – kirviu daužė sau į pilvą, į nosį kišo ilgiausius vinis (Video)  ()

Laidoje „Ukraine Got Talent“ jis įkišo vinis į nosį ir daužė save kirviu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai Sergejų Agarkovą paskyrė okupuotos Balaklijos (Charkivo sritis) „mero pavaduotoju“. Vaizdo įrašas iš Balaklijos miesto tarybos patalpų buvo išplatintas socialiniuose tinkluose.

Ant jo Agarkovas nuplėšė ženklą su Iziumo regiono valstybės administracijos pirmininko Stepano Maselskio pavarde. Kartu su juo buvo buvęs Charkivo gyventojas Sergejus Moisejevas, prorusiškos organizacijos vadovas, pabėgęs į Rusijos Federaciją po Maidano revoliucijos pergalės.

Agarkovas nuo 2014 metų garsėjo savo antiukrainietiška pozicija. Visų pirma, jis vadovavo organizacijai „Nacionalinės vienybės sąjunga“ ir yra vienas iš separatistinio projekto „Novorosijos kelių žemėlapis“ autorių.

Agarkovas išgarsėjo 2010 m., kai pasižymėjo laidoje „Ukraine Got Talent“ (2 sezone). Ten Agarkovas kirviu daužė sau į pilvą ir smeigė vinis į nosį.

 

Iziumo regiono valstybės administracijos vadovas Stepanas Maselskis sakė nematęs vaizdo įrašo iš užfiksuotos Balaklijos miesto tarybos ir patikino, kad ženklas bus vėl pakabintas.

Pats Maselskis paliko laikinai okupuotą teritoriją ir visų pirma užsiima humanitarinės pagalbos teikimu Iziumo regione.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(5)
(-5)

Komentarai ()