Atidarytas oficialus Dalai Lama „Twitter“ blog'as  (5)

Tibeto dvasinis vadovas Dalai Lama sukūrė savo mikroblogą socialiniame tinkle „Twitter“. Pirmuoju Dalai Lamos įrašu tapo informacija apie jo atvykimą į Los Andželą, skelbia mashable.com. Iš viso iki vasario 23 dienos Dalai Lamos atstovai tinkle „Twitter“ paliko septynis pranešimus, visi jie susiję su Dalai Lamos vizitu į JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dalai Lamos mikroblogas jau turi daugiau kaip 100 tūkst. sekėjų, jis pakliuvo į 1 815 skaitomiausių mikroblogų sąrašą. "Dalai Lama" vardas "Twitter" erdvėje sklandė jau gerokai anksčiau. Apsimetelis internetinės erdvės lankytojus apgaudinėjo iki praėjusių metų vasario ir tai paskatino patvirtintų (verifikuotų) "Twitter" sąskaitų sistemos atsiradimą. Žinoma, dienoraštį greičiausiai veda ne pats Dalai Lama, o jo patikėtiniai, tačiau pats turinys yra susijęs vien tik su Tibeto dvasiniu lyderio asmenybe.

Dalai Lama sąskaitos tapatybė "Twitter" teigimu yra patvirtinta. Sekėjų skaičius dar nėra rekordinis, tačiau labai sparčiai auga, šiai naujienai plintant įvairiais informaciniais kanalais. Tokiu būdu socialiniai tinklai jau tampa galingu įrankiu, kurio padedamos viso pasaulio autoritetai gali pasidalinti savo mintimis su šimtais milijonų žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)