„Svoris 6 tonos, tūris 82 kubai, krovinys 200“: skelbiama, ką slapta daro Rusija su tais, ko nespėja sudeginti (Foto)  ()

Rusų kapinėse kaip grybai po lietaus auga alėjos su „išvaduotųjų“ kapais, kurie slapta laidojami, nedalyvaujant artimiesiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo nusikaltėlių „demilitarizacija“ Ukrainoje vyksta pagreitintu tempu. Tai patvirtina vartotojų žinutės socialiniuose tinkluose.

Maskvos priemiesčio Mavrino kaimo kapinėse buvo rasti 22 švieži kapai. Laidotuvės vyko slaptai. Kapų dizainas atitinka „Wagner“ kapines Krasnodaro krašte. Vietos gyventojai skelbia duomenis iš lentelių ant kapų: „Gali būti, kad artimieji nesėkmingai ieško šių žmonių...“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5878 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Be to, tapo žinoma, kad Ukrainoje „demilitarizuotus“ samdinius į Rusijos Federacijos teritoriją juodais paketais išveža paprasti sunkvežimių vežėjai.

Apie tai „Telegram“ kanale rašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Štefanas.

„Svoris 6 tonos, tūris 82 kubai, krovinys 200“, – tokį užsakymą turėjo sunkvežimių vairuotojai maršrutu Rostovo sritis – Balašicha (Maskvos sritis). Pervežimo kompanija pažymi, kad „cinko kroviniai pasirodo beveik kasdien“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(0)
(85)

Komentarai ()