Tai būtų pasaulinė sensacija: „Jis gali paskambinti į CNN ir taps įdomiausiu žmogumi planetoje“ (Video)  ()

Buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas Sergejus Žirnovas teigė, kad V. Putino antrininkai gyvena auksiniame narve, nuolat kontroliuojami FSO pareigūnų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi V. Putino dubleriai gyvena bunkeryje, iš kurio niekas niekur jų neišleidžia (tik prireikus). Be to, visi jie yra įtraukti į FSO arba Rusijos Federacijos prezidento administraciją, kur gauna pareigūnų atlyginimą. Dažniausiai antrininkai neturi šeimos, bet jei staiga ji atsiranda, galima padaryti taip, kad jai nutiktų kokia nors katastrofa.

Taip nuo žmogaus nukertamos įvairiausios šaknys ir ryšiai, ir jis pradeda gyventi apsuptas FSO (Rusijos federalinė apsaugos tarnyba) pareigūnų. Tiesą sakant, tai yra gyvenimas auksiniame narve. Tai pasakojo buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas, KGB Pirmosios pagrindinės valdybos darbuotojas Sergejus Žirnovas, jau daugiau nei 20 metų gyvenantis Prancūzijoje.

Kaip pažymėjo S. Žirnovas, V. Putino dubleriai gali gyventi kokiame nors name Novo-Ogariovo mieste, o Kremliuje jie turi atskirą kambarį, į kurį įėję sargybiniai sako: „Eime į renginį“. Netikrą V. Putiną išveža, jis kalbėjo keturias minutes, po to įsodina į mašiną ir jis grįžta į tą pačią kamerą. Žinoma, negalima niekur jų išleisti, nes jei paleistų dublerį, jis gali išprotėti. Bet svarbiausia, antrininkas yra tokios informacijos nešėjas, iš kurios gali uždirbti milijardą.

 

Jis gali paskambinti į CNN ir pasakyti: „Aš esu V. Putino antrininkas. Ir viskas, po to jis taps įdomiausiu žmogumi planetoje“, – aiškino žvalgybos pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(10)
(23)

Komentarai ()